Kirjoitat kuin Arnold Malaga…

LINKKI

Lumenluoja
Ei kirjautuneena
Liittynyt: 22.02.2010
Kirjoituksia: 55
Vastauksia: 1489
kallepekka kirjoitti:

Joo, piti vastata tuohon asuntovertailuun. Miten voi verrata harakanpesää aurinkorannikolla ja asuntoa Tampereella. Varmaan meri näkyy läpi seinänkin, ei tarvi edes ikkunaa. Rakentamiskustannukset Espanjassa on puolet siitä mitä Suomessa ja neliöhinnat kuitenkin Hesan huippua. Mistä te oikeesti maksatte, yhdestä hikisestä uima-altaasta kuuden kerrostalon yhteiskäytössä muutaman kuukauden vuodessa.
Santiago sen hyvin kertoi, kuinka uuteen asuntoon saa laittaa heti muutaman k€ rempan, että saa sen edes asuttavaan kuntoon eli suomitasoa lähelle. Tottakai se on selvää, kun ei siellä pakkasta ole, niin ei tarvi sen varalta rakentaa, mutta miksi siitä pitää kuitenkin maksaa yhtä paljon/enemmän kuin Siperiaan rakennettaessa. Ei sitä merta eikä aurinkoa grynderi omista eikä voi myydä. Eilen oli YLE.FI:ssä juttu Espanjan taloudesta ja KUPLASTA, sattuiko kukaan lukeen? Niin ja kylmä teillä siellä nytkin on, hyviä vinkkejä laittaa huopa pöydän päälle ja kaikkien jalat sinne alle + sähköpatteri. Te ketä ootte ostaneet asunnon väärään aikaan, niin voitte kysyä meiltä 90-luvun kuplan Suomessa läpikäyneiltä miten siinä käy, kuvio on ihan sama. Turha hihkua ettei sentään lunta ole. Täällä on sentään sisällä lämmin Kanarialle muuttoa odotellessa.

Oliko tämä kirjoituksesi parodiaa, vitsiä vai vakavaa asiaa, vai trollaamista? Sen verran tuosta harakanpesä-vertauksesta, että et satu tietämään, että laki sanoo, että (oliko nyt vuodesta 2007? lähtien) asunnoissa tulee olla eristykset seinissä jne. Ja jos ovat ja ikkunat on asennettu hyvin, niin puhutaan pikemmin pullosta kuin harakanpesästä. Pullolla on tunnetut ongelmat kuten Suomessakin tiedetään. Ja paljonkon maksaa neliö Tampreelta tai Turusta – uskon (tai siis tiedän), että edelleen Espanjassa on edullisemmat neliöt vaikka talo olisi uudehko.
”Te ketä ootte ostaneet asunnon väärään aikaan, niin voitte kysyä meiltä 90-luvun kuplan Suomessa läpikäyneiltä miten siinä käy, kuvio on ihan sama.” No miten käy ja kenelle ja millä taustalla?
Ja kaiken päälle vielä sitten tuo viimeinen lause 🙂

Eihän tuosta ota ns. pirukaan selvää.