kirjoita otsikko tähän

Uusimmat Keskustelu Yleistä Yleiset pulinat PULINABOXI 24 kirjoita otsikko tähän

LINKKI
Profiilikuva käyttäjästä janne
janne Ei kirjautuneena
Liittynyt: 06.10.2006
Kirjoituksia: 15
Vastauksia: 129
Ivanka kirjoitti:

Onko sinulla kotisivuja missä olisi duunejasi tehty Macilla ?
Kuvankäsittelyä, elävää kuvaa jne. Jotain tehosteita esim.

No http://www.torrevieja.fi -sivut (etusivu, nettitv, uutiset) on teknisesti (koodi/graffa/videot, sisällöstä kiitos meitin mahtavalle tiimille) mun käsialaa, samoin vaikka sitten toinen esimerkki entisen bändin http://www.dienecia.com/ -sivut, vaikken ees osaa html:ää, saati css:ää tagin tagia – kun mäkillä tekeminen on niin helppoa 😉

Nyt jo kuopattu projekti (graffat/musat) http://www.liquidblack.net/
Uus pändiproggis (ei sivuja vielä mut macillä tehtyä musaa myspace-linkin takana) http://www.avalonica.net/ (tosin vaatehuone-demoasteella vasta)
Sit reilun vuoden vanha showreel http://www.visuaali.net/reel/
missä jotain vanhoja ohjaus/kuvaus/leikkausduuneja, kaikki mäkillä nekin.
(tämä reel ei valitettavasti sisällä aikuisviihdettä 😉 )

Oon reilun 10v aikana leikannu kaikille Suomi-kanaville jotain, kaikilla mahdollisilla softilla, eikä mikään ole toiminut niin hyvin kuin Final Cut mäkkösellä. Esim. uutisduunissa ei oo 2min ennen suoraa lähetystä aikaa miettiä miks Avid taas kaatui, vaan systeemin pitää toimia. Musapuolella taas… no saahan ProToolsin windowsillekin mutta..

Mut onhan noita tuttujakin, joille mäkkönen ei yksinkertaisesti sovi. Mut samaan aikaan kun ne siivoaa koneitaan viruksista ja haittaohjelmista, mä oon parvekkeella ja nautin drinksua samalla katsellen rauhallisesti aaltoilevaa välimerta. 🙂

Mut vielä kerran; kannattaa osata monipuolisesti kaikki systeemit, niin ei tartte sanoa kenellekään maksavalle asiakkaalle ettei osaa tehdä laitteella X. Tiedän ihan tarpeeksi ”atk-tukihenkilöitä” jotka naama vakavana sanovat ”internet ei toimi mäkissä”, kun ovat täysin pihalla asioista eli ammattitaidottomia.