Kinuskimafia

LINKKI
Profiilikuva käyttäjästä vanhatyttö
vanhatyttö Ei kirjautuneena
Liittynyt: 12.08.2009
Kirjoituksia: 49
Vastauksia: 1748

Voi että! Ette kai usko, että kiina-kaupat párjáá sillä myynnillä, minkä ne kuukausittain tekee?! Jos on vähánkin seurannut uutisointia ja osaa laskea 1+1 niin ymmärtää, että koko kiinakauppaketjun takana on kiinalainen mafia ja nuo kaupat on vain peitetoimintaa sille oikealle businekselle.

Kiinalaisilla on isot tukkurit joka poligonolla ja samaisilla poligonoilla on myös ompelimot ja muut tehtaat, jotka suoltaa piraatteja markkinoille. Ja tietenkin piraatteja tuodaan suoraan Kiinastakin ja táállá vain lisátäán sitten se merkki; vaikkapa Nike, siihen tuotteeseen niin ei jää tulliin tuote kun siinä vaiheessa se ei ole váárennös.

kiinalainen mafia tuo espanjaan työvoimaa; nämä ihmiset työskentelee siellä poligonolla 24 tuntia vuorokaudessa ja asuvat tehdashalleissa ja maksavat mafialle Espanjan matkaansa.

Kiinalaisilla on tuottava bordellibusiness; sieviá tyttöjä tuodaan lánteen ja esim. Espanjasta heidát jaellaan sitten muihin maihin.

Jokainen kiinakaupassa maksettu sentti on tulonsiirto kinuskimafialle! En periaatteesta osta mitáán kiinakaupoista-jos ei ole rahaa ostaa espanjalaiselta kauppiaalta niin játán ostamatta. Jo ihan solidaarisuussyistákin.