kilioppisaannot pain helekutia

Uusimmat Keskustelu Yleistä Yleiset pulinat Hablamos español kilioppisaannot pain helekutia

LINKKI

vanhatyttö
Ei kirjautuneena
Liittynyt: 12.08.2009
Kirjoituksia: 49
Vastauksia: 1748
jurvalainen kirjoitti:

Tällä foormilla on tärkeilijöitä, kuten aina.
Selma puhuu aivan ymmärrettävää asiaa, sanoisin kohtalaisen hyvää espanjaa.
Tärkeilijöidenkään korjaukset eivät ole kaikilta osin tarkkoja,asian ilmaisemista toisin sanoin toki.
Parikymmentä vuotta espanjassa olleena en juurikaan ole takertunut lillukanvarsiin kieliopillisesti vaan opetellut vain perusasiat mutta tullut aina hyvin ymmärretyksi tilanteessa kuin tilanteessa.
Lienevätkö tärkeilijät oppineet kunnolla edes suomen kielioppia, mutta katsovat olevansa päteviä neuvomaan espanjan kieliopissa.
Olisiko kuitenkin niin että kannustaisimme nimimerkki Selmaa jatkamaan hyvin alkanutta opiskelua innolla ennemmin kuin piikittelemään hänen olemattomista kielioppivirheistään koska hänen kirjoittamansa teksti oli kuitenkin täysin ymmärrettävää.

Arvoisa Jurvalainen! Olet ihan oikeassa, tállä palstalla on tärkeilijöitä, mutta tässá espanjan kielen keskustelussa ei ole.

Selma puhuu sellaista espanjaa kuin aloittelijat puhuvat,kehittyváá kieltä. Ja jos puhutaan oikeinkirjoittamisesta ei puhuta lillukanvarsista. Vai mitá mieltä itse olet siitá, että meidän äidin- kieltámme pahoinpidellään váárállä kieliopilla.

Minusta ei loppu pellleissa riita ettá tullee josaki ymmarratetyksi aikakin virrallisa tilnteessa on osuttava kijottaa ihan oikkein. Patevuudesta en oso sannoo mitaen muta luullen etta suomenkieleinen osaa asiansa. minu tekkee palijon vireita tildien, niitten kárpástenpaskojen, kas kun en jaksa kayttaa vaihtonappista ja oikasen. samaten puuttuu artikkeli tai osssuu vaara suku. tarkotan siit ellia ja lallia.

kukkaa muu ei tassa yhteyvessa ole piikitellu kuin sina jurvalainen. onko sinulla niin helekatin vaha itsetuntoo etta et kesta virhjeiden korjaamista. ja ekkos tieda etta virheista oppii parhaiten.

liity vaan mukaan harjottelemaan ja lopeta turva tutina.