Kiitos vinkistä. Kurkkasin

LINKKI

Taspani M
Ei kirjautuneena
Liittynyt: 13.12.2007
Kirjoituksia: 12
Vastauksia: 129

Kiitos vinkistä. Kurkkasin Fuengirola wirelesin ja Mobylnetin sivuja. Mobylenitillhän on lomalaiselle tarkoitettu siedettävän hintainen lyhytaikaiskäyttö 35 e/kk. Varteenotettava vaikka en päässyt niiden katekartalle. Lähetin kyselyn, saas nähdä millainen manana siellä on. Onko verkosta tietoa ja toimivuudesta?

Wirelesin sivu oli espanjaksi, ja pari vuotta sitten käymäni kahden viikon intensiivialkeiskurssi ei niin paljon päähän tarttunut, että oikein ymmärtäisin tekstiä. Kuvissa oli muutama WiFi ja yksi Free spotti. Sama kysymys: mitähän ne kattaa ja miten toimii? Free kai maksuton, mutta WiFi??

Kysyin millainen paikka on Mihas, olisi pitänyt kysyä Mijas? Korvakuulolla väärin tulkittu, mutta siellä on kuulemma EU-tuella rakennettu ilmainen kaupunkiverkko. Totta vai tarua? Ja siis millainen se kylä muuten on?

dewspainin referenssisivulta löysin palveluverkkolinkin – vaikuttava valikoima! Ja muutenkin tämä espanja.org on ollut niin antoisa, että meinaa jäädä yöunet liian vähiin juttuja lukiessa…

Että on keväällä kylmä? Pitääkö sitten kuitenkin valita Las Palmas?