Kiitos vastauksistanne, ja

LINKKI

Mrs S
Ei kirjautuneena
Liittynyt: 10.04.2008
Kirjoituksia: 29
Vastauksia: 78

Kiitos vastauksistanne, ja erityisesti hirmuhyödyllisestä linkistä!

Pikkumyy33, mä käytin ekassa synnytyksessäni just ilokaasua, ja petyin myös kun kuulin ettei sitä ole täällä käytössä kuin leikkaussalissa. Se on ainut kivunlievitys jota (suosiolla) käyttäisin, joten ilman mennään. Lopulta luulen, että se on ennemmin se syväänhengitys kuin itse kaasu, joka ainakin mua auttoi. Mutta voiko tosiaan olla, että epiduraali olisi ainut vaihtoehto..? Oletko synnyttänyt aiemmin? Mäkin olen tehnyt synnytyssuunnitelman :).

suomenkielinenpalvelutoimisto, onko sinulla synnytyskokemuksia myös Suomesta? Olen lukenut, että espanjassa sairaalameno olisi Suomea auktoritäärisempää, ja että esim. pohjoismaalaisista saattaa tuntua että asiat hoidetaan täällä heistä riippumatta. Olen kysynyt tutustumiskäynnistä, mutta täällä siihen ei ole mahdollisuutta. Sinne vaan mennään, sitten kun aika on…

Mulla on Care Mijasin kahdesta lääkäristä hyvät kokemukset, mutta Los Bolichesin terveyskeskuksen neuvola on kyllä tosi kaukana toivomastani tasosta. Viimeksi kun kysyin, lähinnä jotain sanoakseni kun sydänääniä kuunneltiin, että onhan vauva yhä oikeassa asennossa (tunnen että on), ns lääkäri laittoi kädet vatsani molemmin puolin ja sanoi ettei hänellä kyllä ole aavistustakaan siitä miten päin se on. 😀 … Oletko sä Pikkumyy33 käynyt täällä kunnallisessa neuvolassa?