Kiitos Suvi upeasta työstäsi

Uusimmat Keskustelu Yleistä Uutiskulma Kauraska sai tarpeekseen Kiitos Suvi upeasta työstäsi

LINKKI
Profiilikuva käyttäjästä Kari
Kari Ei kirjautuneena
Liittynyt: 01.07.2006
Kirjoituksia: 175
Vastauksia: 1456

Suvin lähtöpäätökselle on yksinkertainen, markkinavoimien jylläämiseen perustuva selitys; kaupungin hommien hoitaminen muodollisella palkalla kaappasi tehokkaasti hänen käytettävissään olevan aikansa – aikaa ei jäänyt oman yritystoiminnan pyörittämiseen, jopa vapaa-aika jäi usein haavetasolle. On helppo ymmärtää, minkä takia nimellisellä korvauksella hoidettu, käytännössä lähes vapaaehtoistyö, sai väistyä oman yrityksen vetämisen tieltä – laman kourissa kaiken lisäksi. Nämä kommentit perustuvat olettamusten sijaan juuri äsken Suvilta itseltään saamiini tietoihin.

Edellä nimimerkki ”harrisarpola” esittäytyi ensimmäisellä viestillään Orkkilaisille, heittäen epämääräisiä väitteitä ja mollauksia Suvin niskaan. Tuollainen peli ei yksinkertaisesti ole korrektia käytöstä, eikä sitä hyväksytä Orkissakaan. Asioista voidaan keskustella asiallisesti, vaihtaa mielipiteitä voimakkaastikin, mutta tuollaiset tarkoitushakuiset mollaamiset eivät kuulu ainakaan tälle palstalle.

Suvi teki upeaa työtä, ei pelkästään suomalaisten, vaan myös muiden ulkomaalaisten eduksi. Sääli, että Fuengirolan kaupungin resurssit eivät riittäneet kaikkien hyvien asioiden edistämiseen ja jatkamiseen. Espanjalla kokonaisuutenakin on, ja tulee olemaan, aivan riittävästi tekemistä tulevien talousasioidensa kanssa.

Harmi että Suvi ei enää ole käytettävissä hyvien asioiden edistämiseen, mutta lämmin kiitos kaikesta siitä, mitä hän ehti tekemään. Parhainta menestystä Suville ja muillekin asiallisille yrittäjille!

Kiitos Suvi upeasta työstäsi