kiitos pikaisesta vastauksesta!

Uusimmat Keskustelu Yleistä Kokemuspankki kaivataan apua Espanjan matkan suunnitteluun kiitos pikaisesta vastauksesta!

LINKKI

nuuskamuikkunen
Ei kirjautuneena
Liittynyt: 08.01.2007
Kirjoituksia: 1
Vastauksia: 1

Epäilinkin heinäkuuta liian kuumaksi, mutta näyttää siltä että emme saa lomaa töistä aikaisemmin…pitää vielä yrittää. Ainakin pitää sitten saada asunto jossa ilmastointi.
Huomasin että en ole ollenkaan turhan aikaisin liikkeellä, iso osa edullisen tuntuisista asunnoista on jo varattu (esim.elsamar).
Aiempina vuosina kun olemme olleet reissussa ilman lapsia, olemme nukkuneet yömme farmari auton takaluukussa (penkit vaan nurin). Nytkin on suunnitelma jatkaa loppu loma vanhalla hyväksi havaitulla tyylillä. Olemme ajaneet auton aina vähän syrjäisemmälle paikalle, pois kaupungeista. Espanja on ilmeisesti saman tyyppinen maa Ranskan kanssa, turvallisuuden suhteen? Italiassa tuntui vähän epävarmalta ja ajoimmekin auton leirintäalueelle aina yöksi. Paha sitä on mennä tietenkään sanomaan mitään turvallisuudesta, voihan sitä sattua jotain täällä koto-suomessakin.
Kiitos Torrox vinkistä ja idea tulla moikkaamaan suomalaislapsia oli kiva 🙂 Pitää vielä miettiä onko ajomatka liian pitkä lapsille. Ehkä sinne eteläkärkeen voisi tulla lentäen jollain toisella ajankohtana.
Milloin siellä alkaa alennusmyynti kesällä?
Entä onko siellä jossain outlett keskittymää/kylää, sellaiseen pitäisi poiketa loppulomalla 😉 ?