KIITOS PALJON, Elämästä

Uusimmat Keskustelu Yleistä Yleiset pulinat PULINABOX 45 KIITOS PALJON, Elämästä

LINKKI

Vinski
Ei kirjautuneena
Liittynyt: 04.03.2007
Kirjoituksia: 11
Vastauksia: 307

KIITOS PALJON, Elämästä utelias, Willi ja Suoratukka!

Kukista en pahemmin välitä, tuppaan aina tappamaan ne (tahtomattani), mutta jostain kumman syystä kaikki, jotka ovat minua joskus kukin lahjoneet ovat tietämättään(?) osuneet siihen yhteen ja ainoaan kukkaiseen, josta pidän, nuo tuon väriset ruusut, jotka Suoris laittoi tulemaan… Outoa… tai sitten minua vaan voi lukea kuin avointa kirjaa!

Lomailu on kyllä kivaa, akkujen lataus on paikallaan ennen kuin meitin turistikausi (lue:todellinen työnteko) alkaa. Ihana nukkua 10:een asti ja olla vaikka tekemättä yhtikäs mitään.

Synttärit on vielä edessäpäin, mutta saa nähdä kuin niitä juhlitaan… Mies on puuhastellut jotain hämärää mun pään menoksi… Kenties pääsen lemppariravintolaani (mainospala: Grill El Labrador Montaña la Datassa) syömään jättikokoisia ammupihvejä valkoisen sangrian kera! Onneksi olen niin konu alkomaholien suhteen, että simahdan TODELLA vähästä, joten mitään kauhiaa kankkusta en pystyne hankkimaan, enkä koskaan päädy siihen lauletaan-naapureiden-iloksi-vaiheeseen, joka on se kaikkein raivostuttavin.

Mutta hauskaa päivää taas kaikille! Nyt vois pohtia meniskö katselemaan kauppoja, rannalle vai vaikka valokuvailemaan!