kiitos oleo

Uusimmat Keskustelu Yleistä Yleiset pulinat PULINABOXI 57 kiitos oleo

LINKKI

kirppuli79
Ei kirjautuneena
Liittynyt: 24.11.2006
Kirjoituksia: 11
Vastauksia: 112
oleo kirjoitti:

Tiedätkö, kirppuli, kun luin tuon sinun lohdutuspyyntö viestin, niin ajattelin, että jos kukaan ei ole kuollut (=vaikutti muulta kriisiltä kuin kuolemalta) niin en osaa auttaa. Minusta tuntuu, että ympäriltäni on vain kuollut ihmisiä pois toinen toisensa jälkeen. Surullista. Mutta nyt kun kerroit todellisen syyn, niin itseasiassa voin tuntea myötätuntoa sinua kohtaan, nimittäin minut on sysätty aivan samalla tavalla pois lähisuvusta (lue: lapsuuden perheestäni, siis siitä, mitä on jäljellä kaikkien kuolemien jäkeen) kuin mitä itse kerroit. Mutta kun on aikuinen ihminen ja vaikka yksinkin pärjää (onneksi en ole yksin 😉 niin kuittaan kintaalla asian ja porhallan täysillä eteenpäin.) Joten nyt yht’äkkiä huomaan, että minähän olen mitä parhain, sekä sympatiaa että empatiaa, sinua kohtaan tunteva.

viime viikonloppuna raivosin (kännissä) oikeen kunnolla niin vanhemmilleni kuin siskollenikin.

nyt ajattelin antaa ensin pölyn laskeutua ja sitten selvinpäin kertoa jokaiselle osapuolelle mielipiteeni asiasta. ja mahdollisiin tapaamispyyntöihin en aio suostua, en edes joulunviettoon yhdessä.

voivat sitten keskenään miettiä, mitä tuli tehtyä ja sanottua. eivät he nyt tällä hetkellä, juhlimassa kun ovat, ajattele yhtään miten pahasti ovat minua loukanneet.

mutta nyt vaan pää kylmänä, huomenna on päivä uusi ja onneksi minäkään en ihan yksin ole; mies ja kaksi ihanaa kissaa.

olen sitä mieltä että kissat jotenkin vaistoavat ihmisen mielialoja, on meinaa kokoajan kauhee tunku äitin syliin ja ”pusuja” tulee..