Kiitos Mira!

LINKKI

zip
Ei kirjautuneena
Liittynyt: 01.01.2007
Kirjoituksia: 20
Vastauksia: 45

Kiitos Mira! Mielenkiintoista luettavaa.

Tuli heti mieleen sellainen jatkokysymys, että millaista on kasvaa vaaleana naisena tummien espanjalaisten keskellä? Millainen on yleensä tyttöjen ja poikien, naisten ja miesten keskinäinen tasa-arvo Espanjassa toteutunut? Onko tytön elämä Espanjassa vielä sukupuolittuneempaa kuin Suomessa? Siis onko nainen ensisijaisesti nainen ja sitten vasta ihminen?

Luin jonkun toisen otsikon alta, kun kerroit raksamiesten huutelusta. Se on tosi valitettavaa ja yleismaailmallista. On myös kummallista, miksi se mukamas on ”yleisesti sallittua”. En sitten tiedä kuka sen muka sallii. Jos esim. mustille ihmisille jatkuvasti huudeltaisiin törkeyksiä, niin enpä usko, että sitä noin vaan ”yleisesti hyväksyttäisiin”. Siinä suhteessa en valitettavasti usko, että naiset koskaan saavuttavat täyttä ihmisarvoa.

Mutta ainahan meille opetetaan sitä, kuinka kiusaaminen kertoo kiusaajan huonosta minäkuvasta jne., joten ehkä se on vain koetettava hakea lohtua siitä, että naisille törkeyksiä huutavalla miehellä on oman miehuutensa kanssa jotain ylitsepääsemättömiä ongelmia ja hän kostaa sen niille kenelle uskaltaa, eli fyysisesti heikomille naisille. Ei ole pelkoa, että nenään sattuis. :-/ Onneksi maailmassa on yllin kyllin myös mukavia miehiä, joilla itsetunto kohdallaan! 🙂

Riikka