Kiitos kuulumisista OC!

Uusimmat Keskustelu Yleistä Yleiset pulinat Pulinaboxi 17 Kiitos kuulumisista OC!

LINKKI

Marjukka
Ei kirjautuneena
Liittynyt: 14.08.2006
Kirjoituksia: 13
Vastauksia: 361

Uteliaana ihmisenä kysysinkin millaista vuokraa joutuu Thaimaassa maksamaan hyvätasoisesta (ei luxus) asunnosta? Onko edullisempaa, jos ottaa pitemmäksi aikaa…esim.kolmeksi kuukaudeksi.

Talvi Thaimaassa on mietintämyssyssä…jättäähän mieheni työelämän piakkoin.
Mihinkään turistirysään en halua säälimään keskenkasvuisia (alaikäisiä) tyttöjä ja poikia, jotka joutuvat hankkimaan elantonsa jokseenkin arveluttavalla tavalla.

Miehen IsoPomo piipahti 2vkoa Pattaylla ja sanoi käynnin riittäneen loppuelämäksi. Olivat tulleet täysin syödyiksi moskiittojen toimesta ja muutenkin kertoi pelkkää negaa…p**ka haisi mennen tullen ja hänen mielestään yleisilme oli siivoton.
Toki IsoPomo tiesi, että viemäröinti Thaimaassa on sitä sun tätä.

Tuosta siivottomuudesta on kovin paljon erinäkemyksiä. Espanjasta puhuttiin isoon ääneen aikoinaan, että kyllä osaakin olla siivoton maa. Olen vuosikymmenet siellä reissannut ja omasta puolestani en voi kertoa kohdanneeni kovinkaan paljoa siivottomuutta. Nykyisellään on siistimpää, kuin jossain suomalaisella huoltsikalla…nimittäin vessoissa. Vessojen siisteys kertoo aika paljon paikan tasosta.

Tuohon IsonPomon arvosteluun en voi ottaa kantaa, koska en ole henk.koht.käynyt. Pitänee testata ihan isse 🙂 Jotain kiinnostavaa tuossa maassa kuitenkin on.
Ei se ole nuudelit, eikä riisi, eikä ruoka ylipäätään…ei edes ilmasto. Haluaisin niin mielelläni vielä nähdä ystävällisiä ihmisiä ja nauravia naamoja…ne nimittäin alkavat olla jo katoava luonnonvara Euroopassa.

Täällä jo hymyä harjoittelen 🙂 🙂