Kiitos kojolle ja averantolle kommenteista!

Uusimmat Keskustelu Asuminen ja eläminen Asuinalueet ja asumisvinkit ALE Aurinkorannikolla Kiitos kojolle ja averantolle kommenteista!

LINKKI
Profiilikuva käyttäjästä Tulmu
Tulmu Ei kirjautuneena
Liittynyt: 14.04.2011
Kirjoituksia: 1
Vastauksia: 7
kojo kirjoitti:

Tulmulle:
Hyvalta nayttaa. Samaa Valimeren rantaa Costa Blanca on kuin Aurinkorannikkokin, ilmastoltaan viela vahan parempaa. Jos ei ole riippuvainen suomalaisseurasta ja suomalaisista palveluista, Costa Blanca vetaa pitemman korren.

Sen verran omissa urbanisaatioissaan nuo valitsemasi nayttavat olevan, etta auto on valttamaton ja talvella voi ymparisto olla aika harvaanasuttua. Villamartiniin kokoontuu paljon golfareita, Guardamarissa ovat komeat dyynit, mutta meressa tuulellla salakavalat pohjavirrat. Siella ei kannata menna uimaan merkittyjen alueiden ulkopuolelle.

Ilmasto ompi yksi syy, miksi tuon seudun nyt haluamme tutkia. Hieman tuo talviajan väen vähyys on mietityttänyt, mm. turvallisuussyistä. Mutta, aika näyttää.

Ja kun nyt toivottavasti pääsemme solmimaan vuokrasopimuksen reilun viikon päästä, niin nostamme tämän irtisanomisen kunnolla pöydälle. Mainitsemassani ’talo myytiin alta’ -tapauksessa meillä oli sähköpostitse välittäjältä sopimus, joka meidän piti luovuttaa hänelle allekirjoitettuna nyt kun mennään. Välittäjä itse vaikutti kovin vilpittömältä ilmoittaessaan, että ei hänellä ollut mitään tietoa siitä että omistaja villaansa kauppasi. Maksamamme etumaksun saimme kyllä heti takaisin emmekä ruvenneet suuremmin mahdollisia oikeuksiamme peräämään kun vaihtoehtoja on tarjolla ja aikaakin on.