Kiitos kaunis kannustuksesta.

Uusimmat Keskustelu Yleistä Esittele itsesi? Morjesta vaa Kiitos kaunis kannustuksesta.

LINKKI

Jasqa
Ei kirjautuneena
Liittynyt: 24.07.2010
Kirjoituksia: 1
Vastauksia: 3

Juu, neuvoja täältä löytyy joka lähtöön, niin että tuntee itsensä välillä lähes vanhaksi tekijäksi, kun on niitä jonkun aikaa jo tullut selattua. Ja kyllä huumoria maailmaan mahtuu, ei sen viemä tila ole keneltäkään pois.

Kyllä startissa oma aikansa varmaan menee, hidas kun olen (hämeestä). Toisaalta kun päätös on tehty, niin mikään ei voi estää, jääräpäinen kun olen(hämeestä). Kieli on opeteltava paremmin kuin auttavasti, koska ärsyttää suunnattomasti ettei ymmärrä eikä tule ymmärretyksi. Talvella sitä pääsisi kokeilemaan kun mahd. tullaan joulupukkia karkuun 😉

Huomasin myös että olisi parempi hommata tuo D-kortti vielä lisäksi, niin saisi sitten ajaa kaikkia ”autoja” mitä vastaan tulee. Taitaa sitä paitsi olla helpompi löytää töitä bussin ratista kuin rekan. Toiveissa olisi tietysti kaikkien aikojen nousukausi koko eurooppaan.

Kupeiden hedelmälle on ilmoitettu että ”häätö” on tulossa, ja lupa maanpakoon on saatu siltäkin suunnalta. Eli alun toista vuotta täällä on vielä varmaankin ”lusittava” ehkä koko kaksi??

Edelleen, kauniin kesän pitkää jatkoa itse kullekin.