Kiitos kaikille tähän asti

LINKKI

Perlita
Ei kirjautuneena
Liittynyt: 29.01.2007
Kirjoituksia: 1
Vastauksia: 4

Kiitos kaikille tähän asti kommentoineille – erityisesti Tuulan ja Costan tuki lämmittää! Eikö vaan olekin aika velmua, että mikäli vastaaja itse asuu täällä on kommentit plussan puolella, mutta jos vastaajan paikkakunta löytyykin Suomen maankamaralta niin sävy on ihan toinen… Eli ne, jotka täällä asuu ymmärtävät tilanteen, mutta Suomesta käsin vastaavaa ei voi odottaa. Loogista, ei siinä mitään ja ymmärrän yskän.

Älkää ymmärtäkö vuodatusta silti väärin. Tarkoitus oli esimerkkien kauttaa saada framille niitä seikkoja, joita meiltä enemmän tai vähemmän säännönmukaisesti pyydetään. Olen tehnyt monia noista pyydetyistä asioista ja saatanpa tehdä jatkossakin. Ongelmana/ haasteena tässä on se, että kun ilmaiseksi tehtävän työn määrä ohittaa korvattavan työn määrän niin tulee hyväksikäytetty olo ja nälkä. Jopa Suomessa muistaakseni sanotaan ”Kissa kiitoksella elää”

Välittäjän ammatti ei todellakaan ole mikään runsauden sarvi. Ihan jokainen on tervetullut yrittämään tänne ja kokeilemaan siipiään. Tosin ottaa aikansa luoda luottamukselliset suhteet paikallissiin vuokranantajiin, joten varaudu niukkaan ensimmäiseen pariin vuoteen… Silloin, kun olet itse kokeillut jotakin, vasta ymmärtänet työn vaatimukset ja pöydän toiselta puolelta katsottuna asia on aina erilainen! Jos aina vaan täytyy antaa ilman, että saa mitään käyvät voimat vähiin.

Sillä aikaa kun hoidan ”terveyskeskusasioita”, niin en voi vastata siihen puheluun, missä lapsiperhe hakee itselleen loma-asuntoa eli summa summarum; syön samalla asiointitoimiston tai ammattitaitoisen tulkin leipää tekemällä heidän työtään joko ilmaiseksi tai pelkän kiitoksen varassa ja lapsiperhe jää ilman asuntoa samalla kun me menetämme yhden potentiaalisen asiakkaan ja sitä kautta toimeentuloamme.

Pidetään nyt kuitenkin mielessä se, että yrittäminen on liiketointa, ei hyväntekeväisyyttä. Asiakkaat eivät meillä näe pahantuulista kasvoa ja teemme parhamme hyvän mielen ja onnistuneiden kokemusten aikaansaamiseksi;-)