Kiitos jaksamisen toivotuksista Jerrypuu…

Uusimmat Keskustelu Aktiviteetit Parisuhdepulinat ja kiihkeät romanssit aviomiehen netti suhde Kiitos jaksamisen toivotuksista Jerrypuu…

LINKKI

pentti52
Ei kirjautuneena
Liittynyt: 16.06.2010
Kirjoituksia: 16
Vastauksia: 397

…En silti malta olla huomauttamatta kirjoitustyylistäsi. Se on ollut melko härskiä tuntemattomalle ja ilmeisen hätääntyneelle ihmiselle.

En ole kirjoittanut tänne höpöpöjä. Vaikka olemmekin vieraita toisillemme, kohtuullinen asiallisuus noin tekstienkin suhteen tulisi olla.

KS NETIKETTI, NÄILLÄ SIVUSTOILLA TUOSTA KESKUSTELUN ALTA..

”Ole kohtelias sähköpostia kirjoittaessasi
Sähköposti on oikein käytettynä tehokas viestintäväline. Koska lähetyskynnys on alhainen, postilla tulee helposti lähetettyä sellaistakin, mikä kaduttaa myöhemmin. Älä kirjoita sähköpostissa mitään sellaista, mitä et olisi valmis sanomaan henkilölle kasvotusten. Älä myöskään lähetä vitsejä tai asiattomia viestejä henkilöille, joita et tunne henkilökohtaisesti”

Kun kirjoituksesi oli mitä oli, (höpöhöpöjuttua?), arvelin sen tapahtuneen sangrian tai muun alkoholin nauttimisen jälkeen. Et siis muista sangriaa juoneesi, hyvä on, joka tapuksessa kirjoituksesi vaikutti kuitenkin humalaisten höpöhöpökirjoitukselta.