kiitos ja anteeksi

LINKKI
Profiilikuva käyttäjästä santiago
santiago Ei kirjautuneena
Liittynyt: 14.11.2007
Kirjoituksia: 307
Vastauksia: 4162

En mä viitsi syventyä tähän paljon enempää, tää koirien asema espanjassa, suomessa , kiinassa , pakistanissa ja muualla maailmassa ei ole maailman murheista nr.1. Mutta jos sen verran kumminkin, että nää pari eläinkauppaa mitkä on mun reitillä ja mistä mä voin jotain sanoa , ei sitten varmaan ole pahimmasta päästä. Pentuja on yleensä ainakin kaksi samassa skobessa, näyttävät leikkivän keskenään , tai sitten nukkuvan.Siitä sitten joku ostaa ne pois kuljeksimasta, varmaan yleensä joku engelsmanni , koska mistäs ne kielitaidottomina muualta osaisi koiria ostella. Ja melkein jokaisella täällä vakituisemmin asuvalla britillä näyttää olevan jonkunnäköinen koira.
Koirien älystä mun on kanssa paha paljon sanoa. Mä voin vain verrata niitä itseeni ja mun mittausten mukaan mä olen niitä paljon älykkäämpi. Mutta huomio, huomio , se ei todista vielä mitään , koska mulle ei ole kovin paljon järkiainetta annettu.
Joku näkee tänkin asian ihan toisin. Ja on vakaasti sitä mieltä , että perheen koira on koko talouden älykkäin yksilö. Ja voihan niin tietysti ollakin.