Kiitos Frank

LINKKI
Profiilikuva käyttäjästä Lumenluoja
Lumenluoja Ei kirjautuneena
Liittynyt: 22.02.2010
Kirjoituksia: 55
Vastauksia: 1489
Frank kirjoitti:

Lumenluoja, nyt vasta katsoin tuota linkkiäisi.

Tuossa Santiago vai kuka olikaan ehti jo kommentoimaan itse aluetta. Me vietimme pari vuotta etsien ja ihmetellen mitä ja mistä. Aivan viime metreille saakka katselimme tyylikkäitä asuinalueita ja joitakin golf-kohteita. Aivan viime metreille saakka kävimme useita jopa katsomassa. Kunnes… kun siitä tulee ja menee se yksi tie ja ympäristössä on 2 mielenkiintoista paikka joissa jaksaa käydä jopa 3 kertaa tajusimme olevamme väärässä. Siis omalta osaltamme. Emme halunneet erämaa-asuntoa, emmekä edes erämaa-asuinaluetta, vaan jotain missä on myös paikkoja minne mennä ilman autoa ja kohtuu nopeasti. Niinpä päädyimme kaupungin ”rajalle”, jossa on oma rauhansa keskustan vilinään nähden.

Tämä on toki vain yksi tapa nähdä asiaa ja mielipiteitähän sinä halusitkin. Ihmiset ovat niin erilaisia, että esim. kysymykseen ”mikä kännykkä kannattaa ostaa” on yhtä monta vastausta kuin kysyjääkin. Kuvista ja tekstistä päätellen asunto tarjoaa sellaisenaan tosi paljon hintaansa nähden. Myyntihinta joskus tulevausuudessa vaihtelee tosi paljon infrastruktuurista riippuen. Usein silläkin on merkitystä. Varsinkin jos tulee tehtyä virhe ja päätät vaihtaa nopeastikin. Ajattele elämääsi ja asuntoasi nyt ja mieti päivittäistä elämää, ja siirrä se sitten tuonne. Ehkä nelikenttäanalyysikaan ei olisi haitaksi. Iso raha tuokin on, 750.000 markkaa.

Mistä tahansa ostatkin, sää on parempi kuin Suomessa! 🙂

Kiitos kommenteista. Hyvin pitkälle olemme nämmä samaa mieltä näistä asioista. Todellakin haemme tuollaista ”kaupungin rajalla” olevaa asuntoa. Nuo golf-keskuksetkin käyvät, jos infra on kunnossa (kaupat, koulut jne ”nurkilla”). Olemme tottuneet liikkumaan (autolla/julkisilla). Oli myös hyvä kuulla näkemyksesi näistä putkiasioista.
Lähes SWOTia tässä ollaan tehty ja itse asiassa sen tuloksia on esitelty jopa parille välittäjälle 🙂 Miten voin varmistua tarjouksenteko tilanteessa, että kaikki rakentminen on ollut laillista? Pitääkö jo tuolloin olla lakimies paikalla joka osaa lukea paperit? Katsovatko rannikon asukkaat 15 km pois rannasta olevat alueet erämaaksi?

Säästä: Paljoko on asteita Torreviejassa tai Alicantessa juuri nyt? Kyproksella esim +19C… Lohjalla aamun -8 noustu tuonne -3 asteeseen.