Kiitos devspain,

LINKKI
Profiilikuva käyttäjästä Pintor
Pintor Ei kirjautuneena
Liittynyt: 23.11.2006
Kirjoituksia: 3
Vastauksia: 484

niinhän se olikin. El Candil ( = kynttilä ? ) Kyllä oli tosiaan turistipaikkakin. Kävin vain illalla syömässä näyttely-päivän päätteeksi, ja ennen bussipysäkille menoa. Oli myös eräs espanjalainen ravintola rantaan viettävällä kadunvarrella, jossa kävin joskus. Siellä oli myös hyvä viinivalikoima. Enhän tietenkään muista ravintolan nimeä, heh ! Satuin kerran olemaan paikalla kun eräs amerikkalainen ( kanta-asiakas ) valitsi yhdessä ” hovin ” kanssa ainakin 15 minuuttia viiniä.
Pullo avattiin ja asiakas tuli vajaan tunnin jälkeen pöytään ja sai eteensä tyypillisen leikkelelautasen. Minun oli aivan pakko kysyä paljonko viinin hinta oli. Peseta aikaan se oli 5000 pts.

Benalmadenan Arroy de Mielissä on tai oli aito Argentinalais – seuran ylläpitämä ravintola. Ruoka tuodaan pöytään hiilipannun päällä. Listalla oli tietenkin pihvit ja lajitelma erilaisista lihoista ja makkaroista. Oli aivan liikaa yhdelle henkilölle, olisi varmaan riittänyt neljälle. Olisikohan ollut 15 euroa ruoka ja pullo vino tinto de Argentina.

Nämä on vain muistojani ajoista entisistä. Tulee muuten kohta neljä vuotta kun olen aterioinut ravintolassa. Kyllä tulen vähitellen hulluksi !!! Oma vika.