Kiitos :)

LINKKI

Gardenia
Ei kirjautuneena
Liittynyt: 29.10.2013
Kirjoituksia: 1
Vastauksia: 8

Suurkiitos molemmille.

Koska talon presidentti ja sihteeri hallinnoi talon asioita aina vuoden kerrallaan, siellä ei taida olla isännöitsijöitä erikseen? Tilitoimistot varmaan kuitenkin hoitavat laskunmaksun ja verotukseen liittyvien asiakirjojen hoitamisen? (Jossain oli maininta et yksityishenkilön kannattaisi antaa GA:n hoitaa omat paperinsa)

Tuon jälkimmäisen selostuksen perusteella alkaa tuntua että jos talon rakentaja/rakennuttaja/alkupräinen omistaja päätyisi ratkaisuun jossa osa asunnoista myytäisiin ja osa jäisi vuokra-asunnoiksi, voisi vastassa olla ongelmia…. Toisaalta suuromistaja voi varmasti dominoida koko systeemiä aivan kuten Suomessakin yhtiökokouksessa.

Santiago – onko tullut vastaan onko nuo teidän taloyhtiön sopimuspalvelut huomattavasti edullisempia kuin mitä nuo hinnat jotka olin löytänyt netistä? Siivous, pihanhoito jne? Eihän täällä Suomessakaan isännöitsijä yleensä noista hinnoista puhu muille kuin taloyhtiön hallituksen jäsenille kilpailutustilanteessa ja yhtiökokouksen papereissa on yleensä vain könttäsumma jossa on sitten lumenluonnit ja kaikki muu samassa.