Kiitoksia vastauksista

LINKKI

Willevil
Ei kirjautuneena
Liittynyt: 24.02.2010
Kirjoituksia: 1
Vastauksia: 1

Kiitoksia vastauksista kaikille. On oikeasti hyvä saada monenlaista mielipidettä. Noista ensimmäisistä viesteistä jo hieman masentuu ja ajattelee että noinkohan tuossa ajatuksessa on mitään järkeä….

Mutta sitten tulee taas paikalliset maisemat ja ilmasto mieleen, ja toteaa että hitto, jos muutkin onnistuu niin miksen minäkin. Vielä pohjustukseksi lisään että kyseessä ei ole mikään hetken mielijohde. Noin viisi vuotta sitten tyttöystävän kanssa asiasta päätettiin ja sovittiin että kymmenen vuoden sisällä asutaan Espanjassa. Samoin voin todeta ettei sinne olla lähdössä kultaa vuolemaan. Autoalalla näin pitkään olleena tiedän hyvin ettei se helppoa ole. Raha kun tehdään heiluttamalla käsiä tietty aika. Eli rikastumisesta ei sinänsä haaveilla, toimeentulosta ainoastaan. Muutenkin olemme aina olleet varovaisia ja kauaskatseisia raha-asioiden suhteen, jotain pientä pesämunaa on ehditty hankkia ja sen takia tälläistä uskaltaisi lähteä kokeilemaan.

Lisäksi nuo muutamat esimerkit ja ennakkotapaukset mistä olen kuullut kertovat että ei se hintataso korjaamoissa ole niin alhainen kun alkuun pelkäsin. Eli ihan oikeille palkoille luulisi olevan mahdollisuus. Ja taaskin paikalliseen muuhun hintatasoon suhteutettuna. Jos asunnon vuokra ja ruokakustannukset on kymmeniä prosentteja Suomea edullisemmat niin ei se autonkorjaus voi samanhintaista ollakaan.

No vielä kuitenkin alkuperäiseen kysymykseen… Eli vieläkin olisi kiva kuulla onko niitä suomalaisia korjaamoita. En vieläkään löydä mitään järkevää netistä. Tuosta Polarcarista ei saa selvää onko siellä korjaamo vai pelkkää myyntiä. Muistelin vain sen nimistä korjaamoa joskus nähneeni. Samoin siitä Viking-autosta. Onko se nyt minkämaalainen ja onko suomalaisia töissä? Nämä kaikki on sellaista ennakko kartoitusta mikä helpottaa kokonaiskuvan saantia. Samoin jos tiedätte paikallisten korjaamoiden tuntiveloituksia tai muuten huoltohintoja niin olisi kiva kuulla. Vielä tietysti palkkatasosta olisi hyvä tietää. En tosiaan kurkottele kuuta, mutta kivahan se taso olisi tietää ennalta ettei ihan nolaa itseään… No palkka-asiat ovat tietysti vaikeita. En itsekään tiedä tarkasti suomen yleistä autonasentajan palkkatasoa. Pitää vaan uskotella itselle että alueella ollaan….

Ville

Ps. HOT, laitoin viestiä