Kiitoksia vaan kovasti

Uusimmat Keskustelu Espanja.org Espanja.ORG -tiedotteet Viikon 3 uutisia Kiitoksia vaan kovasti

LINKKI

arnold malaga
Ei kirjautuneena
Liittynyt: 02.07.2010
Kirjoituksia: 79
Vastauksia: 2846

Kiitoksia vaan kovasti ”suomenkieliselle” ja ”pena-viiskakkoselle” kaikesta laki-informatiivisesta kommentinnista. Jos kyllä, olen sen ikäinen ’käpy’ että eivät nuo seikat itsellenikään ole tuiki tuntemattomiksi jääneet.

Ei myöskään ole tuntematonta se, että rikollisia puolustavat lakimiehet, jotka näin ollen itsekin omaavat rikollisen mielen, tunnetusti yrittävät saada tuomion minimiin. ”Veijo vapaaks ja vainajalle pien sakko!”

Tuossa Málagan bussiturman tuomiollesaattamisen hitaudessa minua päällimmäisenä ärsyttää se, että neljä vuotta jatkuneessa onnettomuustutkinnassa ei vieläkään olla saatu pakettia kasaan niin hyvin, että tuomio voitaisiin julistaa saman tien, vaan sitä täytyy yhäkin vetkutella.

Ja syyttäjä, noin muuten, ei vaatinut maksimirangaistusta. Espanjan lain mukaan kuolemantuottamuksen maksimirangaistus normaaleissa siviiliolosuhteissä on kyllä tuo nejä vuotta, mutta liikenteessä tapahtuneesta törkeästä kuolemantuottamuksesta on maksimirangaistus kuusi vuotta.
Näin ollen syyttäjä vaatii vain 2/3 rangaistusta.

Niin että halvalla menee Espanjassa suomalaisten henki ja terveys, kun ottaa huomioon, että tuo humalainen machosianpska tappoi jopa yhdeksän ja vammautti useita loppuiäksen. Liekö olisi ollut vaatimus samalla tavoin liennytetty, jos tapetut olisivat olleet espanjalaisia.

Ei liene kellekään täysin tuntematonta, että Espanjassa korruptio on tavallisempaa kuin Suomessa.