Kiitoksia, tosiaan tietoa

Uusimmat Keskustelu Yleistä Esittele itsesi? Asunto, työ, harrastus.. Kiitoksia, tosiaan tietoa

LINKKI
Profiilikuva käyttäjästä Late
Late Ei kirjautuneena
Liittynyt: 12.03.2012
Kirjoituksia: 2
Vastauksia: 4

Kiitoksia, tosiaan tietoa tullut luettua. Ja kun olen nuori haluan katsoa elämän eri vaihtoehtoja läpi pitämättä mitään kiirettä. Nytkin mielessä yrittäminen ja kurssista käyty yli puolet, mutta kun yritystä en ennen syksyä ainakaan ajatusta pidemmälle lähe viemään vaan hankin ensin siihen sopivan tietotaidon ja jos se nyt sitten kolahtaa niin rupean suunnittelemaan asiaa täysillä.
Mielessä kävi myös tuo että kun kyseessä voisi mahdollisesti olla kesäkauteen painnottuva yritys, että majailisi kesät suomessa tehden töitä ja talveksi sinne, myös nuo kanarian saaret voisi olla talvikauden turismin kannalta hyvä vaihtoehto, koska voisi olla helpompi saada töitä sieltä talvisin. Mutta tuo meikäläisen kielitaito on kyllä niin kuraa että ei sillä uskalla vielä mihinkään lähteä. Siihen täytyy ainakin ennen satsata. Tietty hienoa olisi jos kämppis tai kaveri olisi alussa auttelemassa ja vähä opettamassa tuota kieltä, sen perustaidon lisäksi mitä olisi enne tarkoitus hankkia.

Ja nämä ovat vielä vain pelkkiä ajatuksia. Niitä ei ole vielä sen enempää hiottu. Mutta yks asia on fakta, tää suomen pimeä, kylmä ja loskainen talvi jotenkin vie ihmisestä sen pirteyden ja jaksamisen. Riittävät perusteluiksi muuttamiseen? 🙂