Kiitoksia molemmimlle

LINKKI

Elina
Ei kirjautuneena
Liittynyt: 06.12.2006
Kirjoituksia: 3
Vastauksia: 10

Kiitoksia molemmimlle kommenteista – varsin hyviä ohjeita! Toki en meinannut yritystä pistää pystyyn tilastotietojen perusteella 🙂 jos siis muutenkaan, mutta nuo tilastotiedot olisivat ihan mielenkiintoisiakin. Nyt vielä muistui yksi netistä löytämäni tieto – keskimäärin Aurinkorannikon matkailija käyttää n. 30 euroa päivässä (lukumuistini on tosi kehno, mutta 30-40 e joka tapauksessa). No, en tiedä mitä tuo tieto kertoo, jos kauppaa meinaa pystyttää, mutta hauskoja pieniä yksityiskohtia kuitenkin.

Yrittäjyys voi olla Espanjassa kovempaa kuin Suomessa, eritoten, kun ollaan vieraalla kentällä eivätkä toimintatavat tuttuja. Mutta jos sinne muuttaa, niin perheellisenä en ihan helposti lähtisi toisenkaan leipiin. Etelän palkkataso on käsittääkseni alhaisempi, työpäivät pitkiä ja töitä 6/pv viikossa (anteeksi kaikin puolin karkea yleistys ja arvailuni). Nuo samat asiat pätevät tietysti varsinkin yrittäjään -aina töissä ja leipä tiukassa, mutta silloin olisi vapaus junailla omat aikataulut ja systeemit itse, sen sijaan että niitä olisi vieras työnantaja sanelemassa. Mieluummin siis raataisin aamusta iltaan omasta tahdostani kuin muiden sanelusta. Ja perheellisenä taas sillekin on rajoitteensa, mutta toisaalta meitä olisi kaksi aikuista pyörittämässä sirkusta.

Varovaisuuteen on joka tapauksessa syytä ja liikaa innostuessani saan tulot-menot-exelin luettavakseni täällä kotona. Mutta edelleen jos joku sattuu tietämään jonkin statistiikan/profiilin Aurinkorannikon lomalaisista, niin kiva sitä olisi lukea 🙂

t. Elina