Kiitoksia kaikille asiaan perehtymisestä, vaikka

LINKKI
Profiilikuva käyttäjästä masa10
masa10 Ei kirjautuneena
Liittynyt: 01.10.2008
Kirjoituksia: 4
Vastauksia: 83

keskustelu tapansa mukaan lähtikin liitämään…
Joku tai jotkut ”kaikkitietävät” paheksuvat sitä, että joukkoon on tullut henkilö, joka ensin on kysynyt jotain vähäpätöisempää ja nyt alkaakin esiintymään heidän tontillaan ”kaikkitietävänä”. Se on paha asia 😉 , vaikka uusia kirjoittajiahan tänne kaivataan.
Freesoul65 on nähtävästi perehtynyt hyvinkin perusteellisesti kiinteistökauppa-asioihin.
Timppa72 sattui samaan aikaan avaamaan keskustelun samantyypisestä asiasta ja yllättäen hänellä näytti olevan hyvin samankaltaisia kokemuksia mihin tulokseen itse tulin parin vaivaisen sähköpostin lähettämisen jälkeen.
Kerrottakoon vielä, että siinä toisessa sähköpostissani kysyin tältä yli 20 vuotta rannikolla toimineelta välittäjältä, että voiko hän myydä myös muita saman kohteen asuntoja, kuin sitä, mitä ilmoittaa omilla sivuillaan. Ilmeisesti tuo kysymykseni 100% rahoituksesta oli niin shokeeraavan typerä, että tämä kokenut välittäjä päätti lopettaa meikäläisen kanssa seurustelun siihen paikkaan.
Vuonna 2005 kävin henkilökohtaisesti hänen toimistossaan kyselemässä mainostamastaan uudiskohteessa. Lupasi silloin lähettää esitteen hintatietoineen heti sen valmistuttua. Ei ole vielä tullut.
No silloin teimmekin täyskäännöksen, kun asuntojen hinnat alkoivat olla sietämättömiä Aurinkorannikolla ja ostimme loma-asunnon Lapista. Nyt vanha suola on alkanut janottamaan, mutta Lapissakaan ei juuri nyt kauppa käy.