Kiitoksia Franckille hyvästä selostuksesta

Uusimmat Keskustelu Yleistä Yleiset pulinat Aurinkorannikon asuntomarkkinat,suomalaisen (ostajan)kannalta. Kiitoksia Franckille hyvästä selostuksesta

LINKKI
Profiilikuva käyttäjästä Lumenluoja
Lumenluoja Ei kirjautuneena
Liittynyt: 22.02.2010
Kirjoituksia: 55
Vastauksia: 1489

miten hän oli hoitanut asuntokaupan. Vielä pikkuisen hintakehityksestä: En ole ”sen tarkemmin” analysoinut mistä sub-alueilta Alicanten aluetta eniten myydään tai ostetaan asuntoja, mutta olen seurannut jonkin aikaa tietyin kriteerein valittua myymättömien asuntojen määrää. Siis Alicanten alueella.

Voisi todeta ylimalkaisesti, että ”TownHouseja” tulee myyntiin koko ajan lisää ja lisää. Villa-statuksella tulee myös lisää, mutta määrän muutos (kasvava) on noin puolta hitaampi kuin ”TH”-asuntoina myytävillä. Huoneistoja en ole tsekannut, mutta voisi kyllä niitäkin alkaa tilastoimaan.

Ja sitten pieni pyyntö Costa Blancalla vaikuttaville ihmisille: Kertokaapa oma arvionne missä alkavat nuo ulkomaalaisille tehdyt lähiöt/urbanisaatiot heiketä asuinoloiltaan? Voiko todeta yksioikoisesti, että mitä enemmän mennään sisämaahan pain sitä vaikeampaa tulee olemaan asuinalueiden menestys? Missä on riskinä ”totaalinen” romahdus? Etukäteisinformaatio vain helpottaisi omaa asunnon etsintää. Eli nyt ei tarvita tiukkaa faktaa vaan fiilistä.

Tavoitteena on tehdä kaupat Juhannukseen mennessä Costa Blancalla.