Kiitokset kivasta illasta

Uusimmat Keskustelu Aktiviteetit Bilenurkka Barcelona meeting 2 Kiitokset kivasta illasta

LINKKI
Profiilikuva käyttäjästä Neña
Neña Ei kirjautuneena
Liittynyt: 12.08.2007
Kirjoituksia: 30
Vastauksia: 285

Kiitoksia tosiaan kaikille kivasta illasta, hauskaa oli 🙂

Ja anteeksi, että nämä kuvat vähän antoivat odottaa itseään. Päätin kuitenkin rauhassa katsoa useampaan kertaan millaisia kuvia sopii tänne laittaa… ;). Mukavaa tosiaan oli ja aamulla olisi vielä ”jatkoillekin” kiinnostanut lähteä, mutta harva sinne sitten kuitenkaan lähti, harmi :(. Uskon, että paikan Paella olisi ollut todella herkullista.

Edda oli tosiaan suljettu, joten siirryimme samalla kadulla olevaan kuppilaan. Jätimme Eddan oveen lapun suomeksi ja ainakin yhdet ihmiset onnistuivat sen avulla löytämään perille. Myöhemmin illalla sade oli kuitenkin huuhtonut lapun pois, joten toivottavasti kukaan ei tullut niin paljoa myöhässä.

Olimme ainoat asiakkaat Carletto ravintolassa (C./ Blasco de Garay 6), mutta palvelu oli loistavaa! Arkistoista löytyi heti myös suomenkielinen lehtileike; ”Barcelonassa ei nukuta” :). Suurkiitos siis myös ravintoloitsijalle upeasta illasta.

Kuvia on PALJON lisääkin, mutta en ihan kaikkia tänne viitsi laittaa. Jos haluatte niin voin laittaa teille niitä sähköpostiin…

Sitten ei muuta kuin seuraavaa miittiä suunnittelemaan 😉