Kiitokset jälleen kaikille

Uusimmat Keskustelu Yleistä Yleiset pulinat Häirikköpuhelut Kiitokset jälleen kaikille

LINKKI
Profiilikuva käyttäjästä annav
annav Ei kirjautuneena
Liittynyt: 13.10.2008
Kirjoituksia: 5
Vastauksia: 8

Kiitokset jälleen kaikille :).
Masa P. – 🙂
Suoratukka – Samaa ihmettelen minäkin, omaa numeroani olen kyllä viljellyt joka paikassa, mutta poikaystäväni ei ole omaansa pahemmin jaellut… tämä jääköön arvoitukseksi.

Kerrotaanpa miten tarina jatkui…

Aamulla menin jälleen takaisin kouluun, puhelin soi koko päivän tasaisesti 15-30min välein, mutta ei niihin enää jaksanut mitään vastata kun tiesin ettei minulle kuitenkaan siellä puhuta. Menin kotiin, jossa selvisi että poikaystävänikin puhelin oli soinut samaan tahtiin, sillä erolla että hän oli kaksi kertaa vastannut. Ensimmäisellä kerralla hän oli huutanut ja kiroillut suomeksi ja toisella kerralla vaihtanut englantiin, jolloin nainen oli kysynyt hiljaa ”what is my name?”… Vielä kerran poikaystäväni vastasi, ei kuulunut mitään, ja minä jatkoin puhelua solvauksilla ja uhkailemalla poliisilla, vastapuoli oli jälleen kovin hiljainen.

Puhelut jatkuivat koko päivän, illalla menimme kysymään poliisiasemalta onko mitään tehtävissä. Mutta kuten Suomessakin, poliisit eivät voi tehdä mitään. Päädyimme siihen lopputulokseen, että vaihdoimme suomalaiset kortit puhelimiin. Jos vielä kuukauden kuluttuakin jaksaa soitella meidän numeroihimme, kun vaihdamme ne takaisin, niin vaihdamme numeroita. Meille tuli selväksi, että vaikka kuinka kiinnostaisi tietää kuka siellä soittelee, niin se ei meille kysymällä selviä.

Hyvää (ja eritoten rauhallista) joulua kaikille!!!