kiirusta on ja itämaistakin

Uusimmat Keskustelu Yleistä Uutiskulma Väkivaltaa rannikolla kiirusta on ja itämaistakin

LINKKI
Profiilikuva käyttäjästä vanhatyttö
vanhatyttö Ei kirjautuneena
Liittynyt: 12.08.2009
Kirjoituksia: 49
Vastauksia: 1748
santiago kirjoitti:

Nythän arabimaissa on ollut muita kiireitä, eivät ehdi tappamaan toisiaan, vai miten se nyt menikään, vaikkapa Tunisiassa, Egyptissä, Syyriassa ,Jemenissä, Libyassa ja Marokossa.
Ja rauhallista ja sopuisaa on ollut vaikkapa Afganistanissa , Pakistanissa ja mitäpä näitä kaikkia tähän kirjoittamaan, onnen ja rauhan satamia ja tyyssijoja kaikki alan maat.
Saataisiinpa sieltä PALJON rauhan miehiä Eu:hun opettamaan miten eletään kuten jumala opettaa ja kaikki olisi kohta hyvin taantumuksellisessa euroopassakin.

Totta puhut, Santiago, kiirettá siinä ilmansuunnassa on ollut kieltämättä. Mutta onneksi meillä suomessa on leppoisaa ja rauhallista, niin ehdimme mätkiä toisiamme hengiltá tássá ennen hirvenmetsästyksen alkamista. sitten on taas meilläkin kiirettä parin kuukauden ajan… 😉

ja kun tämä keskustelu ei vielä ole päássyt naisen asemaan siellä ja täállä, niin pistanpä táhän meikäläisen nuoren naisen ajatelman avioliiton asetelmista:

Elisa Siekkinen kirjoittaa Facebook-sivuillaan muun muassa ihmettelevänsä, että avioliitossa tehdystä raiskauksesta annetaan tuomio aviomiehelle. ””Raiskaustuomion antaminen aviomiehelle on minulle se outo kohta tässä.”

”Pitää olla mahdollisuus lähteä pois, jos vaikka kokee väkivaltaa tai ei muuten kestä avioliitossa, mutta että tuomitaan aviomies raiskauksesta… Pitäisi tietää, kenen kanssa menee naimisiin ja kantaa siitä vastuu.”

Minä en osaa ajatella avioliittoa sukupuolineutraalina instituutiona, vaan mielestäni miehen kuuluu kustantaa vaimon elämää, vaimon kuuluu kantaa vastuu kotitöistä ja lastenhoidosta ja tyydyttää miehen kaikki fyysiset tarpeet.”

”Mutta voin vielä järkyttää vähän suomalaisia feministejä: Katoliset papit puhuvat naisille usein siitä, että vaikka olisi riitaa ja huonoja aikoja, seksistä ei saa kieltäytyä [aviomiehen kanssa].”

”Pitää vielä kommentoida, etten voi käsittää, miten raiskaus ei muka olisi seksiä. Eikö pedofiliakaan sitten ole seksiä?”

Eikös olekin aika kiinnostava puheenvuoro nuorelta suomalaisnaiselta, ja vielapä kokoomuslaiselta.