kiintoisat ajat

LINKKI

vanhatyttö
Ei kirjautuneena
Liittynyt: 12.08.2009
Kirjoituksia: 49
Vastauksia: 1748
Vilperi kirjoitti:

peli on jo menetetty kaikenmaailman kukkahattutätien ansiosta ja kun vielä samaan kaartiin kuuluvat vihreät ovat saaneet jalansijaa, niin jos ja kun joskus eläkkeelle pääsen, niin taitaa muut maat kutsua!?? 🙂

Päivän uutinen ehkä on teille siellä asuville kuitenkin tämä:

http://www.hs.fi/talous/Espanjan+parlamentti+hyv%C3%A4ksyi+leikkauslistan/a1305553180618

Kertokaas miten tämä suomiteksti poikkeaa espanjalaisesta kun kuitenkin aina valitetaan suomen valikoivasta uutisoinnista! 🙂

Tuo on el Mundosta ja ihan ok uutisoitu. Eilen RTVE24 kanavalta tuli Rajoyn haastattelu ja sen jalkeen analyysi ja siinä ihan suoraan sanottiin että konkurssissa ollaan. No, ei se eka kerta ole kun Espanja on konkassa, kyllä se siitä nousee.

Työttömyys tulee kasvamaan tana vuonna reippaasti yli 5 miljoonan ja talous ei kasva, joten taantumaan mennään. Lisäleikkauksia tulee, ja veronkorotuksiakin varmaan, vaikka Rajoy sanookin, että ALVia ei nosteta. Saa nähdá.

Ja siitä Rajoyn lupaamasta työllisyyden paranemisesta ei ole merkkiákään. Nyt työnantajapuoli ja ammattiliitot neuvottelevat siitä, miten halvalla työntekijät voidaan jatkossa palkata ja miten helposti voidaan irtisanoa. Näille neuvotteluille halutaan lisáikaa. Duunarin nahka menee varmasti tosi halvaksi.

Lujaa ei mene kaikilla, joillakin kuitenkin tosi lujaa.Meillá Andalusiassa on paikallisparlamenttivaalit 25.3.2012. Mielenkiintoista on nähdá voittaako PP nekin vai ehtiikö kansansuosio haihtua tássá kolmen kuukauden aikana. Nythán Rajoy on jo syönyt yhden vaalilupauksensa, sen, että veroja ei nostettaisi. Nyt PP lupaa laskea nostetut verot vaalikauden aikana kunhan talous alkaa taas kasvaa (???)