Kiinteistövälitys

LINKKI
Profiilikuva käyttäjästä 3Blades
3Blades Ei kirjautuneena
Liittynyt: 19.08.2009
Kirjoituksia: 2
Vastauksia: 46
kris kirjoitti:

3Blades, en tainnut viestissäni sanoa että Suomessakaan mihinkáän pakotetaan, vain että käsittääkseni – voin olla väärässä – suuret kiinteistönvälittäját ovat Suomessa pankkien omistuksessa. En myöskään puutu siihen, onko se hyvä tai paha asia.

Juu et sanonut. Minä en ole ainakaan asiakkaan näkökulmasta huomannut mitään pahaa/ huonoa siinä, että eräät välittäjäketjut ovat pankkien osittain tai kokonaan omistamia. Oikeastaan vasta silloin asia olisi mielestäni ongelma (edelleen siis yksittäisen asiakkaan näkökulmasta), jos pankit rupeaisivat myöntämään lainaa eri ehdoin riippuen siitä, hankitaanko asunto jonkin tietyn välittäjän kautta vaiko ei. Silloin se olisi mielestäni markkinoiden vääristämistä sekä asiakkaan että toki myös pienempien/ omissuhteensa kautta riippumattomien välittäjien näkökulmasta. Tällaista menettelyä minä en kuitenkaan ainakaan ole havainnut, tosin eipä noita asuntokauppojakaan vielä niin montaa ole tullut tehtyä 🙂

kris kirjoitti:

Tässä kohtaa vetäydyn keskustelusta, johon minun ei varmaan olisi missään vaiheessa pitänyt mitenkään puuttua.

Äläpäs nyt… Itse ainakin tykkään lukea postauksiasi näistä pankki, asunto etc. asioista koska ne ovat selkeästi faktapainotteisia ja seuraat noita asioita Espanjassa ilmeisen läheltä.