Kiinteä olisi valttia

LINKKI
Profiilikuva käyttäjästä okebo
okebo Ei kirjautuneena
Liittynyt: 28.12.2006
Kirjoituksia: 15
Vastauksia: 62

”tarvitsen työni puolesta” voi tietysti tarkoittaa monta asiaa. Mutta jos ihan oikeasti teet töitä netin kautta/avulla, niin kiinteä linja on mielestäni ainut oikea ratkaisu.

Aurinkorannikon tilannetta en tiedä, mutta ainakin täällä Costa Blancalla törmään jatkuvasti pettyneisiin 3G asiakkaisiin.

Yoigo on itsellänikin varayhteytenä, ja toiminut siinä roolissa ihan loistavasti. Mutta siinä on kuulemma viikonpäivä- ja kellonaikakohtaisia toimimattomuuksia/hidasteluja, mikä viittaa käyttäjäruuhkaan ja kaistan loppumiseen.

Sitten on noita Vodafone asiakkaita jotka eivät ole tienneet että määrätyn kuukausittaisen latausrajan jälkeen nopeus hidastuu melkein käyttökelvottomaan vauhtiin.

3G on siis ”tavallisen” ihmisen yhteysmahdollisuus jolla voi katsoa sähköpostit (ilman isoja liitteitä), lukea iltsarin ja hieman selailla suomen tapahtumia.

Koeta etsiä vuokrakämppä jossa on kiinteä nettiyhteys. Vaikka maksaisit vähän korkeampaa vuokraa sen takia niin loppupeleissä säästyt isolta vaivalta ja ehkä pääset myös jopa rahallisesti vähemmällä.