Kiiitos kommentista, Vanha

Uusimmat Keskustelu Yleistä Yleiset pulinat Ois taas jotain uutta. Kiiitos kommentista, Vanha

LINKKI
Profiilikuva käyttäjästä Espanjan eno
Espanjan eno Ei kirjautuneena
Liittynyt: 22.09.2011
Kirjoituksia: 8
Vastauksia: 20

Kiiitos kommentista, Vanha Tyttö.
Mennäänpä asiaan, ilman small talkia, se kun on tarpeetonta tekstissä.
Minulla on olkihattu,ja toinenkin sombrero. Pipoa ei ole, eikä se kiristä. Muutama lippis toki on. Ja jossakin komeron pimennossa saattaa olla pipokin, itse asiassa, Suomen peruja.

Todetaanpa (jälleen kerran) että NIMENOMAANT TOIVON KOMMENTTEJA. Kritiikkiäkin, ja kovaa, jos joku niin tuntee. Mutta vain siita MITÄ kirjoitan, en siitä mitä EN kirjoita.
Mitä taas tulee mainoksiin jotka paria ihmistä tuntuvat närästävän, niistä hyötyvät vain blogin pitäjä Blogger ja toki mainostajat, kuten joku asiallisesti totesi, kuten tein itsekin. Itse koen mainokset lähinnä palveluna; onhan joukossa mm. matkailuun ja asumiseen liittyviä mainoksia.

Sinun mielipiteesi blogistani ”yksinpuheluna” on aika mielenkiintoinen. Kuinkahan siellä voisin keskustella, itseni kanssako? ”Never interrupt a person who is talking to him/herself!”

Orkkilaisten ikävyyteen en ota kantaa. Itse ilmeisesti tiedät joukkosi paremmin ; ”lahjakkaita debatoijia” jotka eivät ”vain tuppaa mielipiteitään blogeihin”. Hauskaa kun on mukavaa.

Toteaisin vielä (toki täysin subjektiivisesti) että kuva minusta tiukkapipona on varmasti melkoisen väärä. Yli sata facebook-ystävääni voisivat ehka tämän(kin) vahvistaa.

Hyvää jatkoa, ja käypä lukemassa blogiani taas joskus…kuin piru Raamattua, jos ei muuten!