Kiertolainen

LINKKI

arnold malaga
Ei kirjautuneena
Liittynyt: 02.07.2010
Kirjoituksia: 79
Vastauksia: 2846
blues kirjoitti:

Ma olen tainnut ”integroitua” kaltaisteni kanssa. Mun reilu 30 vuotta kiertolaiselamaa on lahentanyt mua muihin kiertolaisiin. Nakojaan hyvin varoen edes ystavystymme ”normaalien” ihmisten kanssa.
>
En todellakaan tunne tarvetta elaa elamaani paikallisten laheisena ja/tai ehdoilla. Parempi nain jolloin voin omilla ehdoillani lahestya tai vetaytya. Mulla on nama ”paikalliset” niin monella puolen maailmaa joka myos helpottaa osaltaan. En mina kuitenkaan mikaan erakko ole. Sellainen taivaan kiertolainen vaan.

Juu.. oletankin, ettette ole niitä aurinkorannikon suomalaisia, jotka joka päivä pienessä hönössä nyhjäävät keskenään jossain kaljakuppilassa aamusta iltaan.

Jo pelkästään menneisyys ja ammatinvalinnat saattavat luoda omat sisäpiirinsä. Sanotaanhan, että ”merimiestä ymmärtää vain toinen merimies” ja luulenpa, että juuri niin se on lentäjienkin kanssa.

Ei oikeastaan se paikallisten ”läheisenä” ja heidän ehdoillaan tiukasti eläminen ole minullekaan se varsinainen ’juttu’, mutta itselläni on toisinaan käytännön syistä (ja aivan kunniallisista syistä=) johtuva tarve sulautua massaan, joten siksi olen tuosta integroitumisesta (onkohan se nyt edes juuri se oikea termi) kiinnostunut. Olen kyllä tosin maailmalla aina pärjännyt aivan omine neninenikin.
=)