Kielteinen asenne on oikea?

Uusimmat Keskustelu Yleistä Kokemuspankki Suomen TV – kaistapalvelu? Kielteinen asenne on oikea?

LINKKI
Profiilikuva käyttäjästä LakuPekka
LakuPekka Ei kirjautuneena
Liittynyt: 25.11.2006
Kirjoituksia: 6
Vastauksia: 394

Blues: ”Sinulla ja Jussi Tunturilla on kyllä niin perisuomalaisen kielteinen asenne kaikkeen.” Yhdyn täydellisesti edelliseen puhujaan ja ehkäpä tämä ” perisuomalainen kielteinen asenne” on erä peruskirvoittavista tekijöistä, miksi ylipäätänsä viitsin kirjoittaa tästä aiheista tähän orkkiin?

Katselen joskus paikallista Fankyrolan TV:tä, jossa poliitikot sekä kaupungin virkamiehet kertovat kilvan, mitä katuja seuraavaksi revitään auki ja saneerataan yms. Minusta tällaisesta ohjelmatarjonnasta ei kannattaisi maksaa mitään niin Suomessa kuin Aurinkorannikollakaan? Onneksi kukaan poliitikko ei ole uskaltanut ehdottaa TV-lupamaksua, koska se olisi poliittinen itsemurha ja siksi espanjalaisia kanavia voi edelleen surfailla ilmaiseksi mainostajien rahoituksen turvin.

Täytyy tunnustaa, että perheemme syyllistyy TV-Finlandin katseluluvan jatkuvaan maksamiseen, koska vuosiveloitus (159 ekee) menee automaattisesti tililtämme ja kukaan ei ole viitsinyt vaivautua lopettamaan veloitusta; veloitus pelaa, mutta katsojat puuttuvat? Täytyykin ryhdistäytyä ensi syksyyn mennessä ja muistaa lähettää pankkiin nootti veloituksen peruuttamista.

Minusta nykyään niin netti kuin mobiillikin pelittävät sen verran hyvin, etten kaipaa TV:tä ja TV laitteena kuuluisi ” jo aikansa eläneiden tärkeitten kapistuksen” -museoon.