Kielikoulu on hyvä

LINKKI
Profiilikuva käyttäjästä vanhatyttö
vanhatyttö Ei kirjautuneena
Liittynyt: 12.08.2009
Kirjoituksia: 49
Vastauksia: 1748

Escuela Oficial de Idiomas on hyvä ja perusteellinen koulu, mutta opiskelu siellä vaatii aikaa ja ahkeruutta. Valitettavasti suomalaiset eivät yleensä jaksa enempäá kuin 3 luokkaa. Koulussa on nimittäin 5 luokkaa, joista 1-4 kestávát yhden lukukauden ja vitonen kaksi, eli koko lukuvuoden. Ilmoittautuminen syksyn kursseille on kesállá ja koulu alkaa syyskuun 20. päivän tienoilla. Tammikuussa ilmoittaudutaan kevátlukukaudelle, joka alkaa helmikuun alussa ja pááttyy kesákuun puolivälin jälkeen. Lukukausimaksu on noin 50 euroa ja ensimmáisellä kerralla peritáän kirjoittautumismaksu. Koulu löytyy googlaamalla ”escuela oficial de idiomas de málaga”.

Espanjaa voi Aurinkorannikolla opiskella myös yksityisesti, tarjolla on muutamia suomalaisia opettajia ja Maravillas-koulun lisáksi monta muutakin kielikoulua, joissa kaikissa opetus on espanjaksi. Benalmadenassa on Todoidiomas-niminen koulu, jossa kuukausi maksaa 50 euroa.

Ei pidá myöskäán unohtaa Sofia-opiston kielenopetusta. Sofia toimii Fuengirolassa ja siellá on tosi paljon espanjan opetusta alkeista edistyneisiin, kaikkina kellonaikoina ja edullisesti. Tiedot löytyvát netistá. lukuvuosi alkaa lokakuussa.