Kielen käyttämisestä jne.

LINKKI
Profiilikuva käyttäjästä 3Blades
3Blades Ei kirjautuneena
Liittynyt: 19.08.2009
Kirjoituksia: 2
Vastauksia: 46
kojo kirjoitti:

Säästät pitkän pennin, kun edes jonkin verran apinaespanjaa oppineena otat tavaksesi istahtaa aidon espanjalaisen ( en tiedä, kuinka helppoa sellainen on löytää suomalaisturistien suosimassa Fuengerolassa) baarin baarituolille, kun televisio syytää täysillä jalkapalloa tai härkätaistelua. Alat jutella naapuriesi kanssa niitä näitä. Keskustelukavereita ei takuusti puutu. Ja maksaa parin olutlasillisen verran. Eiväthän espanjalaisetkaan sen enempää ota.
Siinä sinulle ilmaista yksityisopetusta. Espanjalaiset ovat erittäin sosiaalista väkeä, jotka mielellään puhuvat puolitutunkin kanssa.

No täytyy nyt toivoa, että sieltä Fuengirolan alueeltakin sentään joku Espanjalainen juttukaveri silloin tällöin löytyisi. Mutta pointtisi on hyvä ja tuota juuri tarkoitinkin… Täällä Suomessa tuskin saat kovin paljoa vastakaikua jos menet Sporttibaariin ja alat jupisemaan sitä apinaespanjaa :D. No, turpiisi voit ehkä saada…

Jos siellä Fuengirolassa alkaa kuullostaa liian kotoisalta niin sitten pitää mennä muualle. Tuo kylä nyt on ollut mielessä lähinnä sen vuoksi, että noita kielikouluja löytyy lähiympäristöstä useampiakin, sekä myös siksi, että kyseistä paikkaa on minulle luotettavalta taholta suositeltu. Eikä ne leppoisat kelitkään ole haitaksi.

Osaisiko joku vastata minulle tuohon aiemmin esittämääni kysymykseen koskien Suomessa rekisterissä olevan auton käyttämistä Espanjassa (mikäli asuu siellä vakituisemmin eikä ole vain lomamatkalla)?

Viikon alkuja toivottaa,

3Blades