Kevättä rinnassa

LINKKI
Profiilikuva käyttäjästä MiMadrid
MiMadrid Ei kirjautuneena
Liittynyt: 17.04.2008
Kirjoituksia: 4
Vastauksia: 649
santiago kirjoitti:

Koska, varmaan keväästä tai jostain muusta syystä johtuen , ihmiset ovat hyvin herkkiä kaikenlaisten mielipiteiden suhteen, pitää yrittää sanoa tämä hyvin hienotunteisesti.

Meillä on erittäin hieno kevätpäivä täällä ylängöllä, viileä mutta aurinkoinen. Mua häiritsee tänään ainoastaan väärät mielipiteet 🙂

santiago kirjoitti:

Minun varovaisen arvioni mukaan Espanjassa käsitetään Andalucia kuitenkin jollain tasolla hieman syrjäseuduksi. Malagaakaan ei ehkä??? pidetä varsinaisena metropolina ja muutenkaan monessa asiassa edelläkävijänä. Fuengirola on yksi kymmenistä tai sadoista pienistä tai vielä pienemmistä kylistä/kaupungeista tässä maakunnassa.
Jos se tuntuu suurelta ja merkittävältä paikalta , voisiko se johtua siitä että asiaa mielessään arvioiva on kotoisin jostain vielä huomaamattomammasta paikasta Suomessa??
Uskallan kuitenkin arvioida ettei Fuge millään mittareilla Espanjassa sijoitu tunnettuvuuslistoilla kärkeen.

Mä en ole Andaluciasta ”mitään mieltä”, sen verran harvoin tullut siellä käytyä. Sen perusteella mitä olen kuullut naapuruston suusta, Andalucia on Extremaduran ohella yhtä suurta peltoa ja Andaluciassa hieman biitsiäkin. Juu, olen käynyt ja juu, asia ei ole ihan näin…

Emännältä kyselin Fugesta…on kuulemma jossain A-rannikolla.