kessu

LINKKI

vanhatyttö
Ei kirjautuneena
Liittynyt: 12.08.2009
Kirjoituksia: 49
Vastauksia: 1748
kojo kirjoitti:

Vanhatyttö kirjoitti:
”JA MINUSTA TUPAKKA ON HYVÁÁ, ERITYISEN NAUTINNOLLISTA SE ON KAHVIN KERA. ”

Kukaan ei ole kieltämässä sinulta nautintoasi, tupakan makua. Et vain viitsisi siirtyä nuuskaan tai vanhan kansan mälliin etkä puhaltaisi savua lähinnä istuvan päälle.

Kun puhutaan nikotiinilaastareista, tarkoitetaan yleensä tupakointia ehkäiseviä. Entä jos asia käännettäisiinkin nurinpäin: nikotiinia kukin annostelisi itseensä laastareilla toisia haittaamatta.

Nyt siná Kojo eksyit suolle. Oli kyse siitá, että jhatinen váitti, ettá tupakka olisi kaikkien mielestá pahan makuista. Ja miná kerroin, että minusta se on hyváá. Eli siis esitin eriáván mielipiteen, ihan perskohtasen. Todellakaan kukaan ei ole minulta kieltámássä yhtáán mitäán, mutta Siná ehdottelet minulle nuuskaa ja málliá, koska epáilet, ettá puhaltelen savuja toisten silmille. Ole huoleti, olen liian hyvin kasvatettu sitá tekemáán, johan kerroin aikaisemmin, ettá hoidan támán nautintoni ihan omissa oloissani, tai kaltaisteni seurassa, pyrkimáttä háiritsemáán ketáán, edes Sinua.
Támá puheenvuorosi osoittaa sen, ettá vastustajilta puuttuu járkevát perustelut mielipiteelleen. Mennáán henkilókohtaisuuksiin ja perustettomiin syytöksiin kun muuhun ei pystytá. Yes, lähdenpá tástá nyt savuille, toivottavasti savu ei kulkeudu sieraimiisi.