Keskustelu voisi auttaa

LINKKI

vanhatyttö
Ei kirjautuneena
Liittynyt: 12.08.2009
Kirjoituksia: 49
Vastauksia: 1748

Arnold sanoi: ”Ehkä olet ’tapanisaaren’ hengenheimolainen, eikä siinä mitään, mutta muistuttaisin kuitenkin, että taputat selkään juuri sellaista nimimerkkikirjoittajaa, joka uhkaili ’suomenkielinenpalvelutoimistoa’ sekä minua, että myöskin ’santiagoa’ oikeustoimilla. Joten jos sellainen on mielestäsi virkistävää, niin olkoon sitten niin, mutta se kertoo sitten samalla myös sinusta jotain sellaista, joka on ainakin minulle aivan uutta.Sad”

Minä yritän vain saada keskustelua aikaiseksi tástá trollaamisesta. Voihan olla, ettá vaikka minä itse olen ársyttányt Tapanisaarta niin paljon,( kun olen aikalailla kaikkitietávä minäkin ja suorasanainen), että olen laukaissut tuollaisen ársyttámiskirjoittelun.
Minusta olisi parempi jutella asiasta ja hoitaa se fiksusti kuin alkaa sulkemaan ketáán meistá vähistá kirjoittajista ulos palstalta. Ja myöskin niin, että kukaan ei suuttuisi ja itse láhtisisi.
Minustakaan mitkáán uhkaukset ja solvaukset eivát kuulu keskusteluun. Mutta joku niitá aiheuttaa, syy pitás saada selville, ehká se sitten ratkeaisi oikein päin. En ihan aluksi halua leimata ketáán hulluksikaan, kukapa meistá näiden uusien psykologisten mááritelmien viidakossa ihan terve olisi – onko sitá tervettä edes olemassa.