Keskustelimme pintorAn

LINKKI

oleo
Ei kirjautuneena
Liittynyt: 29.08.2007
Kirjoituksia: 9
Vastauksia: 284

Keskustelimme pintorAn kanssa ja saatan laittaa emailia myös sinulle Tuomo mielessä oelvista asioista, kunhan kerkiän ja sinäkin asettunut paikallesi uuteen maahan! Samaten pintorA, laitan sinulle enemmän asiaa, niistä mistä kyselit :), kunhan innostun taas kirjoittamaan pidempää kirjettä.

En tiedä tarkalleen mitä kaikkea juttelitte soppa-tapaamisella, mutta minä siis olisin edelleen kiinnostunut näyttelystä ja erityisesti niiltä osin kuin vain pystyn olemaan mukana. Ajattelin, että näyttelyn aikoihin tietysti muutan costalle paikan päälle, niin moneksi kuukaudeksi kuin on tarve. Kuten esim. asioiden järjestely mahdollisuuksien mukaan, taulujen paikalleen laittaminen, taulujen vartiointi ja paikalla olo ja kaiken jälkien ja taulujen korjaaminen pois jne. Siihen pitää sitten löytää yksiö tai kaksio muutaman kuukauden oleskelua varten.

Meitähän olisi nyt 2 öljyväritöiden näytteille asettajaa kiinnostuneena, pintorA ja itse. Toivottavasti saataisiin el Pintor myös mukaan. Minulle täydellisen ideaalinen ajankohta olisi ensi vuonna sysky, mutta ilman muuta jo jonkinlaisella kokoelmalla voisin laittaa näytteille ensi kevänä.

En osaa itse näyttelyn suunnittelemisesta sanoa mitään sen viisaampaa kuin vain yleistä pöpinää. Näyttelytiloja voisivat olla yhdistykset, yleiset tilat, jotenkin suomeen liittyvät suomi seurojen tyyppiset tilat jne. Totta kai, kuten pintorA mainitsi edellä, sponsorointi..noita voisin alkaa kyselemään puhelimella soittamalla, mutta koska en ole mikään hyvä markkinoija tyyppi, niin en takaa mikä olisi lopputulos.

Missä te hyvät lukijat olette nähteet Fuengirolassa näyttelyitä pidettävän?

Toivottavasti jollakin palstalla vierailevista on jotain konkreetisempaa ideaa suunnittelusta, että homma lähtisi pyörimään eteenpäin. Tosin eihän tässä mikään kiire ole vielä.