Kerta se on ensimmäinenkin

Uusimmat Keskustelu Espanja.org Espanja.ORG -tiedotteet Kirjoitusten asiallisuus Kerta se on ensimmäinenkin

LINKKI
Profiilikuva käyttäjästä Kari
Kari Ei kirjautuneena
Liittynyt: 01.07.2006
Kirjoituksia: 175
Vastauksia: 1456

Nyt se sitten tapahtui, ensimmäisen kerran Orkin historiassa!

Saimme juuri äsken lähes samanaikaisesti useita ”Ilmoita asiattomasta viestistä” -ilmoituksia. Luonnollisestikin tarkistin välittömästi, mistä oli kysymys. Valitettavasti ja surukseni jouduin toteamaan tuon Orkin sivuille kirjoitetun viestin olevan selvästi ja räikeästi hyvän tavan vastainen, joten poistin viestin.

Orkissa on tällä hetkellä julkaistuna noin viisi tuhatta upeaa viestiä ja tämä oli ensimmäinen tänne lipsahtanut selvästi asiaton viesti.

Tärkeitä muistettavia periaatteita:

Asioista ja mielipiteistä voidaan keskustella ja väitellä tarvittaessa kovastikin, mutta henkilötasolle meneviin asioihin liittyvä mustamaalaaminen ja haukkuminen ei ole hyväksyttävää, eikä sivistynyttä käytöstä ainakaan täällä Orkissa.

Kiva kuitenkin huomata, että Orkkilaiset välittömästi tunnistivat tänne sopimattoman käytösmallin ja saimme tilanteen korjattua.

Joulutontut ovat jo nyt liikkeellä…

Nyt on vielä joulukin tulossa… ja tontut hiiviskelevät erityisesti näin iltaisin ikkunoidemme takana kurkistelemassa… kannattaa siis olla erityisen kilttinä 😉

Kiitos Orkkilaisille tarkkaavaisuudesta ja hyvän mielen ylläpitämisestä – ystävällinen ja kohtelias käytös tuo hyvää mieltä meille kaikille Orkkilaisille ja muille ystävillemme 🙂