Kerrankin täällä on hienon asiallista pohdintaa.

Uusimmat Keskustelu Asuminen ja eläminen Yleistä asumisesta ja elämisestä Omistus- vai vuokra-asunto Espanjasta? Kerrankin täällä on hienon asiallista pohdintaa.

LINKKI

pertti
Ei kirjautuneena
Liittynyt: 01.12.2010
Kirjoituksia: 18
Vastauksia: 63

On heitä, joiden miestä oma-asunto on paras vaihtoehto ja toisten mielestä vuokra-asunto.

Ihan hyviä huomioita molempaan suuntaan.

Voi olla, että asuu ensin vuokralla pari talvea ja tunnustelee, että onko asuinalue se oikea, josta tykkää. Samalla huomaa niitä hyviä ja huonoja puolia, joita täytyy ottaa huomioon, jos aikoo ostaa oman asunnon.

Oma asunto ei ole välttämättä sijoitus ja sitä ei ehkä kodilta vaadikaan. Aivan kuin muutenkin elämässä, joskus sattuu hankinta nappiin tai sitten ei.

Ensikertalaiselle, joka haaveilee Espanjan eläkepäivistä täältä saa jo ihan hyviä vinkkejä niistä asioista, joita kannattaa ottaa huomioon.

Asunnon sijainnilla on iso merkitys ja tietenkin myös se, että mihin ilman suuntaan asunto on, eli jos asuu vain talvet Espanjassa niin silloin olisi paras ilmansuunta etelä-länsi ja jos asuu koko vuoden, niin mielellään läpitalon huoneisto, jossa olisi varjoa kesäkuumalla.

Kattohuoneistossa on parempi, ettei ole kattoikkunoita ja talossa olisi kuitenkin harjakatto ja vintti, jolloin asunto ei ole kesäkuumalla kuin pätsi.

Hyvä – lisää asiallisia vinkkejä, niin samalla autamme toisia päätöksien teossa 😉