Kerran pitää kokeilla…

Uusimmat Keskustelu Aktiviteetit Muut aktiviteetit ja tapahtumat Formula 2008 Kerran pitää kokeilla…

LINKKI
Profiilikuva käyttäjästä turboman1
turboman1 Ei kirjautuneena
Liittynyt: 14.01.2008
Kirjoituksia: 16
Vastauksia: 179

Kyllä kerran pitää käydä paikanpäällä ihmettelemässä F1-kisat. Itse kävin aikoinaan Italiassa, San Marinon GP:n katsomassa Imolassa.

Ehdottomasti pitää ottaa paikka sieltä, josta näkyy paikalla oleva suuri ”televisionäyttö”. Muuten olet pihalla kuin lumiukko kisan tilanteesta! 🙂

Autojen nopeutta ja ääntä ei pysty muuten aistimaan, kuin paikan päällä. Ja kisan fiilis muutenkin tulee itse kisoissa paremmin esille. Lippuhinnat itse kisoihin kyllä ovat hiukan karanneet käsistä, mutta talvella mm. Espanjassa muistaakseni pääsi testeihin 5:llä tai 10:llä eurolla.

Siitä olen täysin samaa mieltä, että TV-lähetystä seuratessa pysyy kaikista parhaiten kärryillä – nykyään, kun kameroita on moninkertaisesti historiaan verrattuna.

Jos formulat ”kutittavat”, mutta ”hillo” ei riitä, niin ei muuta parkkeeraa sellaiseen baariin, jossa mahdollisimman iso TV:n jättiruutu ja hyvä äänentoisto. Antaa se kumminkin vähän enemmän fiilistä, kuin 28″ kotitelkkari. Itse katselen kisat 130″ kuvakoon videotykillä takkahuoneen seinälle heijastettuna ja äänet tulevat 4:stä 100-150 wattisesta kaiuttimesta – ihan riittävä katselukokemus näin kotioloissa…. 🙂