Kerjuukirje kirjoitettu!

LINKKI

Kari
Ei kirjautuneena
Liittynyt: 01.07.2006
Kirjoituksia: 175
Vastauksia: 1456

No niin, nyt se on sitten tehty; olen kirjoittanut Orkkilaisille kerjuukirjeen Orkin kehittymisen nopeuttamiseksi.

Se duuni mitä Miran ja Teron kanssa teemme taustalla Orkin hyväksi, on tietysti oma lukunsa ja teemme sitä tyystin vapaaehtoisesti vapaa-aikoinamme aina kun vaan pystymme. Sensijaan kaikki konkreettiset serveri- yms. kustannukset ovat erityisesti uusien servereiden hankkimisen jälkeen sitä luokkaa, että satojen Eurojen kaivaminen kuukausittain omasta taskusta jo pelkästään servereihin, tuntuu välillä aika raskaalta – puhumattakaan Orkin lisäominaisuuksien teettämisestä.

Haluatko jeesailla…?

Näin Joulun alla mieltä on tietysti lämmittänyt, että jotkut Orkkilaiset ovat myös privaatisti ottaneet minuun yhteyttä ja pyytäneet laittamaan jonkinlaisen systeemin, missä halukkaat voivat vapaaehtoisesti tukea Orkin toimintaa. Nyt sellainen systeemi on laitettu pystyyn, tarkempaa tietoa sivun alareunassa olevasta linkistä – siellä voivat halukkaat aika ajoin piipahtaa 😉

Nyt on konkreettinen mahdollisuus vaikuttaa!

PS. Luonnollisestikaan kustannuksiin osallistuminen ei ole ainoa tapa jeesata Orkin kehittymistä, olet mitä lämpimimmin tervetullut osallistumaan myös muuten; osallistumalla keskusteluihin, auttamalla muita, tekemällä kehitysehdotuksia, kertomalla Orkista tuttavillesi jne. Kaikki apu auttaa Orkkia eteenpäin.