kerjäläiset

LINKKI

Perrito
Ei kirjautuneena
Liittynyt: 19.01.2008
Kirjoituksia: 5
Vastauksia: 113

Oon jutellu noista kerjäläisistä paikallisten kans aika paljoki sillä minulla suoraansanottuna ottaa päähän nähä työkykyisiä ihmisiä suht hyvissä vaatteissa kerjäämässä, tai sitte valeasuisena rievuissa! No paikalliset on yleensä sanoneet että mustalaiset on pahimpia kerjäläisiä, koska eivät halua tehä töitä vaikka niille sitä tarjottas. Juttelin myös romanialaisen tuttavani kanssa kerjäläisistä ja sekin sanoi että ne mustalaiset on pahimpia (Romaniassahan niitä riittää) ja kertoi että hänen isovanhempansa jotka omistavat maatilan tarjosivat kerran eräälle kerjäläis mustalaiselle töitä kesäksi ja asuinsijan maatilalta töitten ajaksi, palkkakaan ei kuulema olisi ollut huono. Mitä sanoi kerjäläinen? En tule! Eli mieluummin kerjäävät mitä tekevät töitä vaikka hyvin pystyväisiä työntekoon olisivatkin.
Toivottavasti en loukannut ketään esimerkilläni, kerroin vain kuulemani..

Madridin keskustassa on aika säälittävän näkönen tapaus joka päivä kerjäämässä. Kädetön mies joka kantaa suussaan kuppia johon ohikulkevat ihmiset laittaa rahaa. Kerjäläisen paikka on aika hyvä sillä ohitse kulkee koko ajan niin paljon ihmisiä että aina joku nakkaa sinne lantin. No viimeksi ku nähtiin samainen mies poikakaverin kans niin hoksattiin että sehän oli blondannu hiukset!!! Siinä sitte ihmeteltiin että mitenhän kädetön mies sen oli tehny? Ja eikö väriaineetki oo aika kalliita joten millä rahalla? Joo-o.

Suomalaisena ei tuommonen käy järkeen, sillä itse en alentuisi koskaan kerjäämään vaikka vaihtoehtona olisi sitten nälkiintyminen. Ei vaan sovi luonnolle kerjätä. Enkä anna myöskään rahaa kerjäläisille.

Olen samaa mieltä noista muusikoista. Mielestäni taitavat muusikot ansaitsee sen muutaman kolikon jos taskun pohjalta sattuu löytymään. Monesti on saattanut jäädä harmittamaan että ei ole ollut yhtään kolikkoa mukana. On paljon kunniallisempaa tehdä jotain sen rahan eteen mitä vaan kerjätä. Tietty huonoille muusikoille (niinkuin eilenkin metrossa) tekis mieli antaa se lantti hiljenemisestä..