Kepakkolaahustajien kannoilla …

Uusimmat Keskustelu Yleistä Kokemuspankki Sauvakävelijöiden kiertokulku Kepakkolaahustajien kannoilla …

LINKKI

Old Chap
Ei kirjautuneena
Liittynyt: 13.07.2006
Kirjoituksia: 106
Vastauksia: 2386

Mua on jaksanut viehättää tuo Pedron avaus sauvakävelyistä sivuilmiöineen. Seurasin sivusta pitkään, mutta kun nyt olen täällä Fuengirolassa paikan päällä ja vasta kaupungilta palannut, niin enpä osaa olla puuttumatta.

Los Pacos on itselleni vieras ympäristö, jota välttelen kansallisista syistä. Mutta kun keskustassa tänäänkin lyllersi vähäisen tungoksen keskellä suomalainen eläkeläispariskunta tuulipukuisina kepakot kourissaan, niin teki mieli mennä sanomaan, että hus-hus takaisin Pacosin mäkeen siitä jalkakäytäviä tukkimasta.

Kepakkolaahustajat herättivät kummastusta. Eivätkä ollenkaan hilpeyttä vaan närää. Kun eivät edes kävelleet kunnolla. Ja ne sauvat lähes laahautuivat perässä, mikä ei estänyt omahyväisen autuaan ilmeen paistetta kasvoilla: Me liikuntaa ja sivistystä harrastavan edistyskansan edelläkävijät, vähän näitä paikallisia paremmat … Apua!

Olivat vähän kuin harmittavia kummallisuuksia. Eivätkä tietenkään edes ympärilleen vilkuilleet huomatakseen, että 2+2 henkilöä + 4 sauvaa kuluttaa sivusuunnassa tilaa silleen, ettei semmoista risukasaa moni ohittele.

Järki käteen. Eivät ne kepakot tavalliseen katukuvaan kuulu eivätkä varsinkaan sovi.
Ottakaa samalla myös muut (meidät tavalliset) ihmiset huomioon.
Jotkut tekevät vielä töitään ja asioivat kaupungilla.
Tartteeko siihen tulla sekaan sotkemaan.
Laahustaen kepakot kourissa.
Omaksi ajankulukseen.
Muiden kiusaksi.
Sokkoina.

Mtäh?