Kenkää ja sukkaa

LINKKI
Profiilikuva käyttäjästä Raya
Raya Ei kirjautuneena
Liittynyt: 30.12.2006
Kirjoituksia: 24
Vastauksia: 1011

Vaatteiden ja kenkien hinnat ovat suoraan verrannolliset siitä mitä tahdot ja mistä ostat, koska ostat.

Jos haluat ehdottomasti merkkituotteita esim. Burberry, Tommy Hilfiger, ovat naisten ja lasten vaatteet El Cortessa hitusen halvempia kuin Suomessa, mutta esim Burberryn laukut kalliimpia.
Tosin valikoima esim Burberryjen kohdalla on huomattavasti laajempi eivätkä ne hinnat ole kuin muutaman kymppösen enemmän.
Boutique vaatteiden ja kenkien hinnoissa rajana on vain taivas, samoin kuin malleissa ja väriskaalassa.
Yksilöllisiä mutta tunnettujen suunnittelijoiden vetimiä ja kenkiä mieliessään saa pulittaa satasen jos toisenkin, tosin tunnustan en edes käy Suomessa boutiqueissa koska valikoimat eivät ole yhtä mahtavat kuin Lontoossa. Eikä täällä voi käyttää mitään huippuhienoja vermeitä, high street fashionkin on kollegoiden mielestä kuin olisin juhliin menossa.

Halpisketjujen esim. C&A ja Kiabi valikoimista löytää vaatteita paljon edullisemmin kuin mistään Suomesta, poikien paidat 7-11 euroa, farkut 11 euroa, talvitakki 20 euroa, naisten tunikat 12-18 euroa, eikä laatu sen huonompaa kuin missään halpispuodeissa.
Rahtaan aina lasten ”käyttövaatteet” Kiabista ja C&Alta ja ykköset ostan El Cortesta. Tyttö käytti ennen paljon Agatha Ruiz de la Pradaa nykyisin Pepe Jeansia, Mangoa ja Zaraa, pojan suosikki on Hilfiger.

Kenkiä ostan itselleni Bata outletistä (Salera, Barca Heron City), mukaan lähtee kerralla ainakin viisi paria hinnat 20-40 euroa/pari. Barcassa löysin outletin josta sai Pepe Jeans London kenkiä ja vaatteita tytölle viitosella ja poika sai ensimmäiset oikeat tennarit Salerasta seiskalla.
Myos tytön unelmoimat Converset löytyivät Castellonista pari kymppiä halvemmalla kuin Suomesta -ja tosi persoonalliset, jollaisia ei täällä toisia vastaan kävele ihan ekana.

Reusin katutorilta ostin pojalle suurimpaan hätään (miesten)sukkia seitsemällä eurolla 12 paria ja peijakkaan hyviä sukkia ovatkin!

Kun on tarkkana löytää kelpotuotteita edullisesti alen loppurysäyksistä ja kausipoistoista.

Korut ovat erittäin edullisia, esim Bijou Brigitte on todellinen muotikoru-taivas.
http://www.bijou-brigitte.com/index.php?main_page=bb_start&language=es&bijou_id=0646e8808825a6856aa148129702faaf

(saksankieliseltä sivulta voit katsella valikoimaa)

Oman havaintoni mukaan erilaiset ”merkki”kellot kuten D&G ovat edullisempia kuin suomessa normaaleista ”laatu”kelloista en osaa sanoa mitään.