Kenestä kuvia?

LINKKI

Kari
Ei kirjautuneena
Liittynyt: 01.07.2006
Kirjoituksia: 175
Vastauksia: 1456
uolevi kirjoitti:

Mainitsin poistetussa kommentissani…

Toistan Uolevi tämän vielä kerran: kukaan ei ole poistanut yhtään kommenttiasi, ei kukaan. Aivan jotain muuta on tapahtunut jos koet kommenttisi kadonneen, tuo Miran arvio tapahtuneesta on hyvin todennäköinen, tai sitten kirjoittamisen yhteydessä muotoiluohjeissa käynti. Orkilla eikä kenelläkään Orkissa ole siis asian kanssa yhtikäs mitään tekemistä – ja jos oikeasti tarvis, voin laittaa saman kirjallisena ja notaarin leimoilla vahvistamana, vaikka kolmena kappaleena, ok? 😉

uolevi kirjoitti:

…Senpä takia ehdotinkin, että turhanpäiväiset kuvat lautaset täynnä olevista sopista jätettäisiin vähemmälle ja keskityttäisiin paikalla olleisiin ihmisiin. Nehän kuitenkin suurta yleisöä kiinnostaa enemmän kuin joku lautanen pursuillen jotain ainetta ylenmäärin.

Nuo kuvat ovat yleensä minun ottaminani. Pahoittelin jo alkuperäisessä kirjoituksessani niiden vähyyttä, sorry siitä vielä uudestaan. Itsekin pidän mieluummin kasvojen kuin esineiden kuvaamisesta, uskon sen käyvän ilmi myös aiemmista soppatarinoistani. Palautteena kuvista olisi kiva kuulla, oliko noissa ottamissani kuvissa jokin tietty, mistä et Uolevi pitänyt?

Tervetuloa Uolevi sinäkin mukaan soppapäiville, ne ovat kivoja tapahtumia 🙂