käytännön asioita

LINKKI
Profiilikuva käyttäjästä santiago
santiago Ei kirjautuneena
Liittynyt: 14.11.2007
Kirjoituksia: 307
Vastauksia: 4162

Espanjassa asuvat tämän tietävätkin, ja uskoisin että monille täältä asunnon ostoa suunnittelevalle asia tulee huomioon otettavaksi,eli autotalli ja varasto.Garaje y trastero.Kaikkihan näitä eivät tarvitse,löytävät helpolla pysäköintipaikan muutenkin.Mutta ihan tavallisille pulliaisille nämä ovat huomattavasti elämänlaatua parantavia tekijöitä.
Suomessa on yleensä,ellei aina ,vintti ja kellarikomerot.Näin ei ole Espanjassa.Etenkin vanhemmissa rakennuksissa molemmat useimmiten puuttuvat ja samoin komerotilaa ei ole lainkaan tai hyvin vähän.
Kiinnittäkää huomiota sisältyvätkö nämä asunnon hintaan,onko niitä lainkaan vai saako ne maksamalla erikseen.Jätetään isommat paikat omaan arvoonsa ,missä esim. talli voi maksaa ihan mitä vaan,mutta täällä Malagan /Fugen kulmilla olen nähnyt hintoja esim.8000€-40 000€.Tallista.Minkä yhteydessä on usein varasto.Varasto voi olla myös aivan erillinen tila.
Monilla taloyhtiöillä on tietenkin esim.pihalla suljettu pysäköintialue,varmistakaa että asuntoon kuuluu siinä tapauksessa oma paikka.